Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Sportfogadást reklámozott a saját kuponkódjával Hajdú Péter, Berki Krisztián és LL Junior, bukott, aki követte őket

Létrehozva:

Mindhárom celeb ugyanazt a szerencsejáték-oldalt reklámozta, és olyan, 100 százalékosnak mondott, tuti tippet adtak követőiknek, ami végül nem jött be.

A Média1 számolt be arról, hogy Hajdú Péter, a Mészáros Lőrinc válófélben lévő felesége kezében lévő Life Tv és az Ozone Tv vezérigazgatója egy Instagramos videóban a Sportandtipp oldalt reklámozta. „100 százalékosnak”, vagyis tuti tippnek mondta, hogy Conor McGregor legyőzi ellenfelét MMA-ban. Még olyan kuponkódot (Hajdu40) is adott követőinek, amiből vélhetően arra lehet következtetni, hogy valamilyen részesedést kaphat – írja a lap.

Követői közül sokan megköszönték a „tuti tippet”, ami végül nem jött be, mert az MMA egykori ír sztárjának nem sikerült a harmadik visszatérése, és élete első KO-jával alulmaradt az amerikai Dustin Poirier-val szemben.

Aki követte Hajdú tippjét, elbukta a pénzét, a meccs utáni sok dühös kommentelő erről tanúskodik.

Két másik celeb, az adócsalás miatt Hajdúhoz hasonlóan elítélt Berki Krisztián és a rapper LL Junior is ugyanezt a sportfogadási oldalt reklámozta, szintén saját kuponkódjukkal. Berki bemondta, hogy ő 700 ezret tesz fel McGregorra. Junior is tuti tippnek mondta az ír bunyóst, de az ő videójából legalább kiderült, hogy nem baráti tanácsról, hanem reklámról van szó – írja a lap.

Az ügyben keresik a Gazdasági Versenyhivatalt, választ még nem kaptak.

Legnépszerűbb cikkeink