Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Folytatódik a Soros-terv kíméletlen végrehajtása, mondja Deutsch Tamás

Létrehozva:

A friss Petőfi-díjas politikus az EU migrációs állásfoglalásait kommentálta. 

Fokozatosan, „kíméletlen következetességgel” folyik a Soros-terv végrehajtása az európai és a magyar baloldal aktív közreműködésével – jelentette ki a Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációjának vezetője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Deutsch Tamás az EP két migrációs állásfoglalására reagálva azt mondta: a két EP-határozat legfontosabb megállapításai szerint a bevándorlás és benne az illegális bevándorlás alapvető emberi jog és az Európai Unióba érkező bevándorlókat szét kell osztani a tagállamok között. Emellett, ha egy illegális bevándorló menekültügyi kérelmét jogerősen elutasítja egy tagországi hatóság, a kitoloncolás előtt olyan garanciális szabályoknak kell érvényesülniük, amelyek azt jelentik, hogy „valójában nincs kitoloncolás” – emelte ki.

A Fidesz EP-delegációjának vezetője hozzátette, hogy Dobrev Klára (DK), Cseh Katalin és Donáth Anna (Momentum), valamint további három DK-s európai parlamenti képviselő az EP bevándorláspárti többségének kemény magjához tartozva „lelkesen megszavazta” mindkét határozatot.

(MTI)

Legnépszerűbb cikkeink