Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Szájer József: Jelen voltam a brüsszeli házibulin

Létrehozva:

A brüsszeli rendőrség a kijárási korlátozás megszegése miatt csapott le egy házibulira, amin a sajtóhírekből kiderült, hogy egy magyar EP-képviselő is részt vett. Szájer József beismerte, hogy ott volt. 

Közleményt adott ki Szájer József, amelyben beismerte, hogy köze van a brüsszeli orgiához – írja az Index.

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.”

A sajtóban megjelent hírek szerint a magyar EP-képviselő miután a rendőrség rajtakapta a bulizókat el akart menekülni, de végül ez nem sikerült neki. 

 

 

 

Legnépszerűbb cikkeink