Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Zarándokhely lett Cserháti Zsuzsa síremléke Farkasréten

Létrehozva:

Az énekesnő fia nem számított ilyen érdeklődésre.

A minap elkészült Cserháti Zsuzsa új síremléke Farkasréten – írtuk meg mi is. A nemrég még végtelenül elhanyagolt sírhelyen most a mosolygó énekes képe fogadja a temetőbe látogatókat.

„Anyu mindig azt hajtogatta, ha meghal, senkit nem fog érdekelni. Arra számított, hogy elfelejtik majd az emberek, de nem lett igaza, nem így történt. Talán éppen amiatt, hogy ezt mondogatta, kezdetben nem terveztünk nagyobb sírkövet neki. Az egyértelmű volt, hogy szépen rendben tartjuk a sírhantot, de arra senki nem számított, hogy zarándokhely lesz anyám nyughelye” – mondta a Ripostnak Cserháti Zsuzsa fia.

„Amikor látom, hogy különböző műsorokban, legutóbb a Sztárban Sztárban is őt utánozták, mindig elgyengülök. Jó lenne, ha tudná, hogy még most is milyen nagyra tartják… Bármilyen lelkiállapotban is volt, a közönsége tudta, hogy ha feláll a színpadra, tökéletes produkciót fognak látni. Összetartó erejű előadó volt, és megmaradt ugyanannak a kőbányai lánynak, aki mindig is volt” – tette hozzá Szirtes Krisztián, aki nem tagadja, éveken át képtelen volt emlékhelyet állítani az énekesnőnek.

 

Legnépszerűbb cikkeink