Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Friderikusz kicsit megkedveltette az országgal a Schobert-Rubint házaspárt

Létrehozva:

Forrás: RTL Klub

Friderikusz Sándor Pulitzer-emlékdíjas újságíró 4 év kihagyás után az RTL Klub Életünk története című speciális tévéműsorával tért vissza a képernyőre. A műsorvezető vendégei elsősorban ismert házaspárok és élettársak lesznek, akiket arról faggat, hogyan képzelik a jövőjüket. A fantáziáláshoz a vendégek segítséget is kapnak, ugyanis a show kedvéért elmaszkírozzák őket 20 és 40 évvel idősebb énjükre.

Az első időutazásra az egyik legmegosztóbb magyar sztárpárt, Schobert Norbertet és Rubint Rékát invitálta meg a műsor házigazdája. Az adás első fele meglehetősen nosztalgikus, könnyed hangulatban telt, megtudhattuk, hogy a fitneszguru és felesége már 19 éve házasok, de beszéltek Schobert első találkozásáról az apósával és megismerkedésük történetét is megosztották a nézőkkel.

– Mi tetszett meg rajta, amikor először megláttad? – kérdezte Friderikusz Schobertet.

– A feneke – válaszolta Schobert.

Mivel Friderikusz az első adásban azzal a házaspárral beszélgetett, akiket senkinek nem kell külön bemutatni, könnyen rátérhetett olyan intimebb témákra, mint Schobert félrelépése vagy szívműtéte. A műsorvezető egyébként egyáltalán nem telepedett rá a műsorra, engedte, hogy a házaspár kapcsolata diktálja a show fő hangulatát. Ez egy egész vicces adást eredményezett. Rubint még férje félrelépésével kapcsolatban is viccelődött egy jót.

 

Az első időutazás

Az első átalakulás után Schobert és Rubint 20 évvel idősebb kiadásban mutatkozik a képernyőn. A fitneszguru 70, a felesége pedig 62 éves. A házaspár először csak egymást nézhette meg, utána saját magukat is. A szembesítéskor – azon kívül, hogy nagyon zavarban voltak – egyáltalán nem lehetett megmondani, mit váltott ki belőlük a másik látványa. Schobert törte meg a sokk-pillanatot egy “így is ágyba vinnélek” kijelentéssel. A bókok sora után azért megállapodtak abban, hogy nincs ellenükre, ha idővel majd felkeresnek egy-egy plasztikai sebészt.

Forrás: RTL Klub

A műsor az első időutazás után próbált mélyebbre ásni. Friderikusz az adás első felében jól megfigyelte a vendégeit, amit igyekezett többször felhasználni. “Ön csak nyel, nyel, nyel és csomó konfliktus a szőnyeg alá van söpörve”- mondta Rubintnak. A műsorvezető Schobert egészség-mániájának érzékenységére is rátapintott. “Én szeretném azt hinni, hogy 70 éves koromban még élek” – vallja be végül a fitneszguru, majd elmeséli, hogy rengeteg rokona vesztette életét 55-65 éves kora között.

Második átalakulás

A második átalakuláskor Schobert 90, Rubint pedig 82 éves lett. A pár ekkor már teljesen felismerhetetlen. „Gyönyörű vagy” – mondták egymásnak. A nézőknek az az érzése, hogy az első sokk után, mintha konstatálták volna, a szembesülés pillanata az, ahol jobb egy kicsit füllenteni a másiknak arról, hogy is néz ki valójában. “Jó csaj vagy így is. Egy kicsit. Azért kevesebb fürdőruhát fogunk posztolni” – mondta végül Schobert a feleségének.

Forrás: RTL Klub

Később mikor Friderikusz megkérdezte Schobertet, hogy tetszik-e magának azt mondta: “nem, de tudod mit, ha 90 évet leélek egészségben, lehetek rondább is.”

A szereplők a 40 évvel későbbi énjükkel könnyebben barátkoztak meg, mint az előzővel. Az is egyértelmű, hogy jobban meghatja őket a második nagy pillanat, hiszen ahogy mondták is: “ itt már 60 éve élünk együtt”. Az adás viszont pont itt kezdett kicsit lapossá válni. A vendégek már nem tudtak újat mondani, csak ismételgették a jövővel kapcsolatos félelmeiket és a vágyaikat is csak a dédunokákkal tudták megspékelni.

A műsort végül “köszönöm, hogy vigyáztál rám” és  “te tanítottál meg szeretni” jellegű szerelmi vallomásokkal zárták, amik a házaspárnak kétségtelenül sokat jelentenek, de a nézőket ezek már végképp semmilyen katarzis-élményhez nem tudták eljuttattni. Az viszont biztos, hogy a fitneszguru a korral egyre szerethetőbb tudott lenni.

Az Életünk története első adása inkább szórakoztató és könnyed hangvételű műsor volt, amit ha másért nem, akkor Friderikusz Sándor miatt megérte megnézni.

Legnépszerűbb cikkeink