Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Lebukott a jogsi nélkül furikázó férfi, négyféle droggal a szervezetében

Létrehozva:

Forrás: Shutterstock

Bátyja autójával, jogosítvány nélkül furikázott, zsebében droggyanús anyaggal egy 35 éves férfi, majd mikor visszavitte a kocsit, belefutott az éppen intézkedő rendőrökbe.  

Nem kellett keresni, hazatérve járőrök fogadták az utcában azt a 35 éves férfit, aki éppen visszatért fóti fivéréhez annak kocsijával – számolt be a police.hu. Nem sokkal azelőtt, hogy a járőrök 2020. október 18-án késő este igazoltatták a fiatal férfit, a tulajdonos jelezte a hatóságoknak, hogy valószínűleg öccse volt, aki elvitte járgányát a polcról leemelt slusszkulccsal. Egyszer csak nem találta nála tartózkodó testvérét és kék autójának is lába kélt.

 

Míg zajlott az adatok rögzítése, a házhoz visszatért, és a rendőrautó mögötti füves területre leparkolt a kék kocsi. A testvér kiszállt a volán mögül, a járőrök pedig megszólították. A lelassult beszédű és koordinálatlan mozgású férfiről kiderült, a rendőrség 2021. Márciusig már eltiltotta a járművezetéstől, sőt a kabátja is rejtett némi illegális anyagot. A gyorsteszt amfetaminra, metamfetaminra, THC-re és BZO-ra is pozitív eredményt hozott. Kábítószer birtoklása, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, egyben szabálysértési feljelentést tettek ellene az engedély nélküli vezetés miatt.

Legnépszerűbb cikkeink