Nagyvilág

Sosem késő: Instagram fiókot nyitott a 94 éves Sir David Attenborough

Published

on

A világhírű brit természettudós, David Attenborough azért regisztrált, mert bízik benne, hogy változásra inspirálhatja az embereket.

David Attenborough vagyok, az elmúlt hatvan évben találkozhattak velem a rádióban és a televízióban, de ez az első alkalom, hogy itt vagyok az Instagramon is – mondja a beköszönő videóban, írja a hvg.hu.

„Azért vagyok itt, azért tanulom a kommunikációnak ezt a számomra nagyon új formáját, mert mindannyian tudjuk, hogy a világ nagy bajban van. Kontinensek lángolnak, gleccserek olvadnak, korallzátonyok haldokolnak, halak tűnnek el az óceánból, és a listát még nagyon sokáig lehetne folytatni. De tudjuk, hogy mit lehetne tenni: a következő hetekben több videót is rögzítek, amelyekben elmagyarázom, mik a problémák és hogyan kezelhetjük őket. Csatlakozzanak hozzám, vagy ahogy a rádióban mondtuk mindig: maradjanak velünk” – mondta a felvételen.

A videó melletti bejegyzésben az áll, hogy bár Attenborough kifejezetten erre a felületre készíti majd ezeket a videókat, a fiók működtetésében „Jonnie és Colin” (azaz Colin Butfield és Johnnie Hughes) segít majd, akik korábban együtt dolgoztak a természettudóssal az Egy élet a bolygónkon című műsorban.

 

 

 

 

 

Legnépszerűbb cikkeink

Exit mobile version