Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

133 millió forintos osztalékot fizet ki Kasza Tiborék cége

Létrehozva:

Facebook/Kasza Tibor

Kasza napi átlag tíz posztjából öt két portál cikkeit népszerűsíti. 

Az énekes-műsorvezető celeb Kasza Tibor GoldenEye Kreatív Szolgáltató Kft.-je 2019-ben az előző évinél 30 millióval nagyobb, közel 145 millió forint értékesítési nettó árbevételt ért el, amit még 33 millió forint egyéb bevétel is kiegészített – írja a Napi.hu a cég egyszerűsített éves beszámolója alapján. 

Az üzleti évet 116 millió forintos eredménnyel zárták, ebből mintegy 11 millió forint adót befizetve 105 milliós nyereség maradt. Ezt és az eredménytartalékot felhasználva közel 133 millió forint osztalék kifizetését hagyták jóvá a tulajdonosok az augusztusi taggyűlésen. A 2018-as üzleti év után is százmillió forint feletti osztalékról döntöttek.

A GoldenEye fő tevékenysége az előadó-művészet, de bejegyeztek ehhez kapcsolódóan egyéb tevékenységeket (mint például hangfelvétel kiadása, film és tévéprogram gyártása-terjesztése, reklám és fényképészet), továbbá az autókereskedelmet és idén júliustól az ingatlanügynöki tevékenységet is.

A Kasza testvérek indították el 2017 végén a twn.hu internetes lapot, amelyt másfél éven belül eladtak Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata cégének, a Top News Hungary Kft.-nek. Kaszáék együttműködése azóta tovább erősödött Sarkáékkal, valamint a Sarka férje – az őrző-védő Valton-Sec Zrt.-ben kisebbségi részesedéssel is rendelkező -, Bessenyei István cége által kiadott Femcaféval.

Kasza napi átlag tíz posztjából öt e két lap (twn.hu, femcafe.hu) cikkeit népszerűsíti. 

A magyar személyes Facebook-oldalakat tekintve továbbra is Kasza Tibor rendelkezik a legnagyobb rajongó- és követőtáborral (1,07 millió lájkolóval és 1,09 millió követővel) a Fészbuker.hu adatai szerint. Őt követi Mága Zoltán hegedűs mintegy egymillió lájkolóval, illetve követővel, valamint Rubint Réka fitneszedző 884 ezres rajongótáborral.

Advertisement

Legnépszerűbb cikkeink