Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Külföldi diák holttestére bukkantak Budapesten

Létrehozva:

A fiú még augusztus 24-én tűnt el.

A Blikk információi szerint holtan találtak egy 29 éves külföldi diákot Budapesten, a Duna mellett. A fiú még augusztus 24-én tűnt el.

A lap úgy tudja, hogy  a fiút utoljára a Boráros tér környékén látták, úgy tudjuk, hogy a telefonja utoljára a Lánchíd közelében volt bemérhető. Iratait és pénztárcáját nem vitte magával, mindent az otthonában hagyott.

A családtagok szerint a fiú eltűnése előtt letört volt, sőt az utolsó telefonbeszélgetés alkalmával egy közeli hozzátartozójának öngyilkosságot is említett.

Magyarországon élő családtagjai kétségbeesetten keresték, ám a Blikk információi szerint a fiatal fiú, aki a BS International Business School Budapest tanulója volt, holtan került elő.

A lap úgy tudja, hogy bűncselekmény nem történt.

A fiú unokatestvére nemrégiben tett közzé egy adománygyűjtő felhívást a Go Found Me oldalon, ahol ahhoz kér segítséget, hogy haza tudják szállíttatni elhunyt szerettük testét.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Legnépszerűbb cikkeink