Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Horvát lapértesülések szerint Orbán Viktor az Adrián nyaralt

Létrehozva:

Orbán Viktor a Balatonnál (2020. július 25-én posztolt kép Orbán Viktor hivatalos Facebook oldalán)

Hvar szigeténél fotózták le Orbán Viktort egy vitorláson, erről a horvát Jutarnji oldal írt. Ezek szerint a külügyminiszter után a miniszterelnök is bort iszik, vizet prédikál – kevesebb Balaton, több Adria.

Szijjártó Péter után Orbán Viktort is adriai nyaraláson érték, a horvát Jutarnji híroldal fényképet is közölt, amelyen hátulról és homályosan, de felismerhetően Orbán Viktor látható. A lap, amelynek hírét az Azonnali vette észre, azt írja, a „Több Balaton, kevesebb Adria” elhíresült tanácsot adó Orbán Hvar szigeténél nyaralt egy Hanse 575-ös vitorláson, amelynek heti bérleti díja 2500-3000 euró (azaz 275 ezer-1 millió forint) ez kétségtelenül barátibb ár, mint az a 60 millió forint, amennyibe annak a Lady Mrd-nek a heti bérlése kerül, amelyen Szijjártó Péter külügyminisztert látták. Ezt a tényt a horvát lap is megemlíti. 

Írtunk a lapnak, azt mondják, információjukat 100 százalékban megerősítették, de azt nem árulhatják el, hányan és kik utaztak a miniszterelnökkel. Írtunk a kormányszóvivői irodának, illetve a Fidesz parlamenti frakciójának is, kommentálják az értesülést, de csak a miniszterelnöki sajtófőnök akinek nem írtunk , Havasi Bertalan küldte el reakcióját, mely szerint „Orbán Viktor magánprogramjairól nem adunk tájékoztatást, csak a hivatalos tevékenységéről”.

Korábban Orbán Viktor maga közölt fotót balatoni nyaralásáról, közelebbről nem firtatva, merre nyaralt, a Magyar Narancs következtetése szerint veje, Tiborcz  István felsőörsi, egyhektáros, úszómedencés birtokán készült a fotó.

 

Legnépszerűbb cikkeink