Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Bánsági Ildikó elmondta, miért hagyta ott a Nemzeti Színházat

Létrehozva:

Kettészakadt a színházi világ, az egyetem ügye csak az utolsó csepp volt.

A Kossuth-díjas színművésznő tegnap írta ki Facebook-oldalára, hogy felmondott a Nemzeti Színházban. Azt mondta: döntésének nincs egyetlen oka, az utolsó csepp volt a pohárban az, ami a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül zajlik.

„Rájöttem, hogy nincs beszélgetés. Elhittem, hogy van beszélgetés, és úgy láttam, én így ítélem meg, hogy nincs. Hogy ez úgy lezáródott, mert már csak forradalmiskodni lehetett, azt láttam” – mondta a színművésznő az ATV Híradónak.

Arra a kérdésre, hogy tegnap óta beszélt-e Vidnyánszky Attilával, azt mondta: ő nem beadta a felmondását, hanem neki mondta el azt, hogy elmegy. „Azt mondta, hogy sajnálja. Nem beszéltük ezt ki, hiszen mi sokat beszélgettünk.”

Bánsági Ildikó beszélt arról is, hogy a legnagyobb boldogsággal szerződött a Nemzeti Színházhoz, ám emiatt egy idő után azt vette észre, hogy a szakmában, akikkel korábban jó viszonyban volt, most

többen nem beszélgetnek vele.

„Rádöbbentem arra, hogy valamitől valakik kialakítottak egy olyat, hogy jobboldali, baloldali. Most ez úgy kialakult, és nekem ez nem tetszik. Mert nekem a bal- és a jobboldaliak, azok nekem a társaim, akiket én szeretek, akikkel mi dolgoztunk. Egyívásúak voltunk, és tudtunk beszélgetni, és nem volt köztünk árok.” (ATV)

Legnépszerűbb cikkeink