Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Július 11-étől nem áll meg a metró a Corvinnál és a Klinikáknál

Létrehozva:

További két megállóban folytatódik a 3-as metró felújítása, a felszínen pedig útlezárások lesznek a következő hetekben.

A következő két hétben forgalomelterelésre, időszakos sávlezárásra, útszűkületre figyelmeztet közleményében a BKV. A változás az Üllői út Nagyvárad tér és Kálvin tér közti szakaszát érinti, ahol a pótlóbuszok sávjait alakítják ki. A felújítás miatt július 11-től lezárják a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák megállókat, a szerelvények tehát a Nagyvárad tér és a Kálvin tér között nem állnak meg.

  • Az autósok számára a legfontosabb változás, július 08-án reggel 6:00 órától – várhatóan novemberig a Szentkirályi utca, Üllői út – Baross utca közötti szakaszán mindkét irányban megszűnik a parkolás!
  • Az Üllői út és a Szentkirályi utca kereszteződésében június 29. – július 10. között gyalogátkelőhelyet és új, ideiglenes jelzőlámpás csomópontot alakítanak ki. Irányonként egy-egy sáv lezárására kell számítani.
  • Július 6-án, hétfőn az Üllői út 102. szám alatt konténert építenek, a városközpont felé menő sávokban lezárásra kell számítani.
  • Július 08-án 20 órától a Szentkirályi utca, Üllői út – Baross utca közötti szakaszán buszsávot alakítanak ki, változik a forgalmi rend.

A közösségi közlekedés változásairól később a BKK ad részletes tájékoztatást.

Legnépszerűbb cikkeink