Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Megpattant a rendőrök elől, keresik

Létrehozva:

A megszökött fogoly: Baranyi Attila György / Forrás: Police.hu
A keresett személy / Forrás: Police.hu

Aki bármit tud a képen látható férfi tartózkodási helyéről, jelentkezzen a rendőrségen.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon fogolyszökés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Baranyi Attila Györggyel szemben.

A férfi letartóztatását 2020. június 18-án a Fővárosi Törvényszék rendelte el, melynek keretében a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság épületében egy távmeghallgatáson kellett volna részt vennie, azonban ott nem jelent meg, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, a részére korábban kijelölt területet engedély nélkül elhagyta.

A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elrendelte körözését.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a képen látható férfit, és a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen (hétfő-csütörtök 7:30-16:00, péntek 7:30-13:30) a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon (2310 Szigetszentmiklós, Apor Vilmos utca 1. szám), vagy hívja a 06-24/525-460-as telefonszámot, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Legnépszerűbb cikkeink