Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Minden rendben Trumppal?

Létrehozva:

Kérdések merültek fel Donald Trump amerikai elnök egészségi állapotával kapcsolatban vasárnap a közösségi médiában, miután a sajtóban megjelent egy videó, amelyen nagyon lassan, bizonytalan léptekkel megy le egy rámpán.

Trump szombaton beszédet tartott a West Point katonai akadémián, ott készült a szóban forgó felvétel, amelynek nyomán spekulációk indultak meg az egyesek szerint romló egészségi állapotával kapcsolatban.

Az elnök szerint azonban mindössze arról van szó, hogy a rámpa csúszós volt.

„A rámpa nagyon hosszú és meredek volt, nem volt korlátja, és ami a legfontosabb, rendkívül csúszós volt” – írta a Twitteren, hozzátéve, azért volt ilyen óvatos, hogy nehogy elessen, alkalmat szolgáltatva a „fake news médiának” a kigúnyolására.

Sokan azonban nem elégedtek meg ezzel a magyarázattal, és egyebek mellett rámutattak, hogy Trump a beszéd közben két kézzel emelte fel a poharat, amelyből ivott, illetve nem sikerült helyesen kimondania Douglas MacArthur tábornok nevét.

Donald Trump, aki épp vasárnap töltötte be a 74. életévét, rendkívül kényes arra, ha öregedését emlegetik. Ő maga viszont gyakran gúnyolja idős kora miatt demokrata párti riválisát, a 77 éves Joe Bident, akit „Álmos Joe”-nak nevezett el.

 

Legnépszerűbb cikkeink