Connect with us
Szent István Napok

Szent István Napok

Archív cikkek

Soros György és Orbán Viktor kibékülnek, hogy közös erővel virágoztassák fel Magyarországot…

Létrehozva:

Részlet drMáriás festményéből, a teljes képhez egy kicsit görgessenek lejjebb / Forrás: drMáriás/Facebook

…amiért jutalmul a Paradicsomba jutnak a Nemzeti konzultáció műtermében – elkészült drMáriás legújabb festménye.

Festő, zenész, író és költő, az abszurd humor kiváló művelője, drMáriás megfestette Soros Györgyöt és Orbán Viktort – egy képen. A műalkotás címét már elolvasták, de álljon itt hárompontok nélkül:

Soros György és Orbán Viktor kibékülnek, hogy közös erővel virágoztassák fel Magyarországot, amiért jutalmul a Paradicsomba jutnak a Nemzeti konzultáció műtermében

drMáriás a kép mellé egy 13 pontból álló nemzeti konzultációt is posztolt saját Facebook-oldalára, a kérdéseket változtatás nélkül közöljük:

  • 1. Ön egyetért azzal, hogy Soros György és Orbán Viktor kibéküljön, s együttműködésben virágoztassa fel Magyarországot?
  • 2. Ön egyetért azzal, hogy békülésük ünnepi ceremóniája valamelyik magyarországi elemi iskolában legyen szeptember elsején, hogy e pozitív példával vegye kezdetét a tanév, ezáltal az a fiatalokra és az egész társadalomra pozitív hatással bírjon?
  • 3. Ön egyetért azzal, hogy meg kell fékezni, hogy a politika túlzott mértékben beavatkozzon a magánszférába és túltengő ideológiai manipulációval elmérgesítse a magyar választópolgárok közötti viszonyt így lehetetlenítve el az együttműködésüket?
  • 4. Ön egyetért azzal, hogy több tudásra, kultúrára, műveltségre, szellemi értékre van szüksége a magyar választópolgároknak és kevesebb butaságra, gagyira, szellemi hulladékra és tudatos hülyítésre, amelyet megannyi fórumon szándékosan zúdítanak rájuk?
  • 5. Ön egyetért azzal, hogy a nemzeti konzultációkra fordított és költött pénz hasznosabb, értelmesebb, humánusabb, segítőbb módon legyen felhasználva?
  • 6. Ön egyetért azzal, hogy jobb Brüsszelhez tartozni, mint Észak-Koreához?
  • 7. Ön egyetért azzal, hogy jót tenne az országnak, ha értékelvű politizálás és döntéshozatal váltaná fel a hűségelvűt?
  • 8. Támogatja-e azt a megoldást, hogy minden magyar állampolgár kapjon az államtól egy-egy millió forintot, amit saját belátása szerint használhatna fel a koronavírus-elleni harcra?
  • 9. Ön szerint lehetséges politizálni ellenségképpel való riogatás nélkül?
  • 10. Támogatja-e Ön, hogy a jövőben a hazánkba való belépést megtagadt migránsoknak kormányunk egy-egy Ákos és Mága Zoltán cédét ajándékozzon, ezzel próbálva erősíteni bennük az érzést, hogy máshol érdemesebb próbálkozniuk?
  • 11. Támogatja-e Ön, hogy az olyan kérdéseket, amelyekre nem kompetens válaszolni, ne tegyék fel?
  • 12. Ön szerint szükséges, hogy a jövőben a nemzeti konzultáció kérdéseinek megfogalmazásában a demokratikus elvek szellemiségében az ország civil szervezetei, de akár néptánccsoportok, sportklubok, polgári körök, vadászegyletek, amatőr űrkutató csoportok, szociális érdekvédelmi szervezetek és más társadalmi képviseletek is részt vehessenek?
  • 13. Ön szerint eljött az ideje annak, hogy végre mindannyian, pártállástól függetlenül emberi élethez méltó lényekként békében éljünk és jól érezzük magunkat?

És akkor íme, a kép:

drMáriás

Soros György és Orbán Viktor kibékülnek, hogy közös erővel virágozta… ssák fel Magyarországot, amiért jutalmul a Paradicsomba jutnak a Nemzeti konzultáció műtermében 80 x 100 cm, akril vásznon, 2020 1. Ön egyetért azzal, hogy Soros György és Orbán Viktor kibéküljön, s együttműködésben virágoztassa fel Magyarországot? 2.

Ha emlékeznek rá, akkor azért, ha nem, akkor azért, de nem olyan régen beszélgettünk a polihisztorral a Pesti Hírlap Élő című sorozatunkban, ezt itt tudják visszanézni:

drMáriás volt a Pesti Hírlap Élő vendége, itt visszanézheti!

Egy igazi polihisztor, a humor és a festészet doktora, drMáriás volt a vendégünk a Pesti Hírlap Élő csütörtök esti műsorában, amelyből az is kiderült, mennyire jó műkritikus egy kecske. Nézze vissza! Festő, zenész, író és költő, az abszurd humor kiváló művelője: a Pesti Hírlap Élő vendége volt csütörtökön 19 órától DrMáriás, aki elhozta önöknek a […]

És drMáriás készítette a Pesti Hírlap Trianon 100-emlékszámának címlapját, arra is emlékeztetnénk önöket:

Pesti Hírlap 06.05.

Megjelent a Pesti Hírlap legfrissebb száma!

Legnépszerűbb cikkeink