Archív cikkek

Már készülnek a magyar gyártású lélegeztetőgépek

Published

on

Kőbányán 17 szakember dolgozik, a fejlesztés is magyar.

A BM Heros Zrt. kőbányai üzemcsarnokában a higiéniai és biztonsági követelményeknek maximálisan megfelelő, szűrt levegőjű hatalmas sátorban készülnek a magyar gyártású lélegeztetőgépek, tudatja az MTI képsorozata.

A 450 négyzetméteres üzemcsarnokban és a benne lévő sátorban 17 szakember dolgozik az állami tulajdonú zrt. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által fejlesztett lélegeztetőgépének sorozatgyártásán.

Budapest, 2020. május 28.
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (k) védőfelszerelésben a BM Heros Zrt. a higiéniai és biztonsági követelményeknek maximálisan megfelelő, szűrt levegőjű lélegeztetőgép-összeszerelő sátrában 2020. május 28-án. A 450 négyzetméteres üzemcsarnokban és a benne lévő sátorban 17 szakember dolgozik az állami tulajdonú zrt. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által fejlesztett lélegeztetőgépének sorozatgyártásán.
MTI/Mónus Márton

Budapest, 2020. május 28.
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (b), Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (k), Pintér Sándor belügyminiszter (j2) és Józsa János, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) rektora (j) a BM Heros Zrt.szűrt levegőjű lélegeztetőgép-összeszerelő sátra előtt 2020. május 28-án. A 450 négyzetméteres üzemcsarnokban és a benne lévő sátorban 17 szakember dolgozik az állami tulajdonú zrt. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által fejlesztett lélegeztetőgépének sorozatgyártásán.
MTI/Mónus Márton

Budapest, 2020. május 28.
A BM Heros Zrt. technikusai lélegeztetőgépet tesztel a cég kőbányai üzemcsarnokában felállított a higiéniai és biztonsági követelményeknek maximálisan megfelelő, szűrt levegőjű hatalmas sátorban 2020. május 28-án. A 450 négyzetméteres üzemcsarnokban és a benne lévő sátorban 17 szakember dolgozik az állami tulajdonú zrt. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által fejlesztett lélegeztetőgépének sorozatgyártásán.
MTI/Mónus Márton

Budapest, 2020. május 28.
A BM Heros Zrt. technikusai lélegeztetőgépet szerelnek össze a cég kőbányai üzemcsarnokában felállított a higiéniai és biztonsági követelményeknek maximálisan megfelelő, szűrt levegőjű hatalmas sátorban 2020. május 28-án. A 450 négyzetméteres üzemcsarnokban és a benne lévő sátorban 17 szakember dolgozik az állami tulajdonú zrt. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által fejlesztett lélegeztetőgépének sorozatgyártásán.
MTI/Mónus Márton

Legnépszerűbb cikkeink

Exit mobile version