Archív cikkek

Végre megnézhető online is A Meztelen Bohóc

Published

on

Szombat este a Müpa Home közvetíti a nagy sikerű darabot: a magyar Recirquel Újcirkusz Társulat eddig 120 alkalommal játszotta világszerte, nagy közönségkedvenc.

Az online közvetítés április 25-én, szombaton 19 órától indul a Müpa Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján. A közvetítés alatt a Recirquel társulat válaszol a nézők előadással, jelenetekkel kapcsolatos, kommentben feltett kérdéseire – ezzel is egyedivé és felejthetetlenné varázsolva a rendkívüli bemutatót.

A Meztelen Bohóc a Recirquel második egész estés produkciója, 2014-ben a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében debütált Magyarországon a Müpában. (Ennek a felvételét mutatják be szombat este.)

Az előadást Vági Bence, a társulat alapítója és vezetője rendezte, a bohóc pályafutásának utolsó pillanatait végigkövetve fejti fel a mosolygós, festett álarc mögött rejtőző lélek valódi mélységeit. A különleges koreográfiájú újcirkusz-előadásban egyszerre van jelen az emberfeletti teljesítmény, a kifinomult mozdulatok és a melankolikus lírai érzékenység.

Legnépszerűbb cikkeink

Exit mobile version