Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Újabb részekkel jelentkezik a Playboy titkai című leleplező dokumentumfilm-sorozat

Létrehozva:

HUGH HEFNER PLAYMATE-EK TÁRSASÁGÁBAN A MONTE CARLO-I TELEVÍZIÓS FESZTIVÁLON 2007. JÚNIUS 12-ÉN | FOTÓ: VALERY HACHE / AFP

A Hefner-klán rejtett alvilágáról forgattak.

A People magazin beszámolt arról, hogy Hugh Hefner, a háziorvosa és a közeli barátai fenntartottak egy árnyék-villahálózatot, ahol a magazinba be nem került lányokból ágyasokat csináltak.

A legújabb részben a néhai háziorvos lánya, Jennifer Saginor is megszólal, aki a Los Angeles-i Playboy villában „nőtt fel”, miközben Hefner és belső köre (köztük az apja is) szórakozásból törték meg a csinos, fiatal, naiv vidéki lányokat. Egész villahálózatot hoztak létre a partikastély mintájára, ide gyűjtötték össze a színésznői vagy modell-karrierre vágyó lányokat. Ezt megerősítette több korábbi Playboy-modell és partivendég is, akiket elborzasztott, mi folyik a villákban. A sorozatot gyártó A&E kábelcsatorna azonban felhívta a figyelmet, ezek a vallomások sosem kerültek bíróságra, és jogilag nem tekinthetők bizonyítéknak. 

Hefner az 1980-as évektől vált poliamor életviteléről híres, hedonisztikus pátriárkává, barátai pedig mindenben igyekeztek őt másolni. A villahálózat biztosította, hogy folyamatosan újabb prédák kerüljenek a nagy étvágyú playboy és köre terítékére. A lányokat azzal hitegették, ők lehetnek a következő Pamela Anderson vagy Anna Nicole Smith, ámde több százból alig néhányan kerültek végül a lapba, a többieket modellszerződéssel kecsegtetve elszállásolták az egyik villában. Ezekben őrült partik folytak, pezsgőben fürdőztek, tálcán hordták be a kokaint, és persze nem modellkedni kellett a lányoknak. 

A Playboy villában ugyanez ment nagyban: minden gazdag és befolyásos Los Angeles-i férfi rajta volt a vendéglistán, a főfogás pedig a kihajthatós poszteren szereplő modell volt, akit Hefner nagyvonalúan odadobott a kiéhezett, idősebb férfiaknak. Jennifer Saginor szerint ennél is szörnyűbb volt, hogy játékszerként tekintettek ezekre a nőkre és sportot űztek a megalázásukból. Kényük-kedvük szerint meztelenre vetkőztették, fotózták, videózták  (meglehet, zsarolási szándékkal, hogy erről senkinek ne beszélhessenek) és bedrogozva szexre kényszerítették őket. Hefner ekkori barátnője, Sondra Theodore azt is elmondta a dokuban, hogy az orgiákon nem csak egy kis swingerkedés ment, Hefner és személyes háziorvosa lelki társak és szeretők is voltak.

Legnépszerűbb cikkeink