Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Lakatos Márk szerint Müller Cecília hasonlóan öltözik, mint Angela Merkel, de leginkább Kalán néni jut az eszébe róla

Létrehozva:

Lakatos Márk szerint sok a mellélövés Müller Cecília ruhatárát illetően.

Müller Cecíliáról elsőként a német kancellár, Angela Merkel öltözködési stílusa jut az ember eszébe: következetesen hasonló darabok, csak a színvilág és az anyaghasználat váltakozik leginkább rajta – mondta az Indexnek a stylist Lakatos Márk.

Úgy látja, hogy ebben a mostani krízishelyzetben a tiszti főorvos vélhetően akaratán kívül lett kiemelve a hétköznapokból, de nincs igazi hatalma, hatalma a kormánynak van. Úgy kell tehát hatalmi pozíciót kifejeznie az öltözködésével, hogy ténylegesen nincs is neki olyanja, metakommunikációjából az jön le, hogy diszkomfortos a stílustanácsadóival, már amennyiben van ilyen szakember körülötte. Ez tehát egy kétarcú dolog, ami pontosan olyan diffúz és zavaros, mint sok esetben a tiszti főorvosi tájékoztatói. Szakmai szemmel ő egy idősödő hölgy, akinek a ruhatárát konzervatív ízléssel tervezték meg. Azonban sok a mellélövés.

Ő egy úgynevezett tél típus, akinek például az erős kék és a piros blézer áll jól – jegyezte meg, hozzátéve: „ha valamiben erős a Fidesz, az az arculattervezés és a kommunikáció, de szerintem itt most az imázs gyengíti a karaktert” – jegyezte meg.

Lakatos Márk sokakkal ellentétben nem gondolja, hogy egy tiszti főorvosnak az ország nagymamájának kellene lennie.

„Mondjon szakmailag pontos dolgokat a járvány elleni védekezésről, ne mondjon ellentmondó dolgokat, és pláne nem kell nyunyókázni! Én ezt várom el. Személy szerint egyébként Kalán néni jut eszembe róla, aki nekem nagyon kedves mesehősöm volt” – árulta el.

 

Legnépszerűbb cikkeink