Connect with us
Szent István Napok

Szent István Napok

Nagyvilág

Nagyot csúszik a Dűne és a Batman premierje is a járvány miatt

Létrehozva:

Jelenet a Dűne c. filmből / Forrás: InterCom

Annyi premiert halasztanak el, hogy lassan nem lesz mit bemutatni a mozikban.

A Warner Bros. nemrég bejelentette, hogy elhalasztják Denis Villeneuve Dűnéjének idén decemberre tervezett premierjét, helyette 2021. október 1-jén mutatják be. A halasztás oka, emlékeztet a hvg.hu, hogy a Wonder Woman 1984 premierjét is eltolták karácsonyra, mert nem akartak két ilyen nagy költségvetésű filmet szinte azonos időben bemutatni.

 

A Robert Pattinson-féle Batman premierdátuma szintén 2021. október 1-je volt, ám az ütközés elkerülése érdekében a stúdió 2022 márciusára halasztotta a filmet. A hír néhány nappal azután érkezett, hogy kiderült: megint elhalasztották az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni premierjét, november 12. helyett csak április 2-án kerül a mozikba.

Csúszik a Marvel-féle Fekete özvegy is, amelyet novemberben kezdtek volna forgalmazni, az új dátum szerint május 7-én kerül a mozikba. Steven Spielberg West Side Story című musicalfilmjét, amelyet viszont decembertől játszottak volna, egy évvel csúsztatták el, és csak 2021 decemberétől láthatja majd a közönség. Szintén jövő karácsonyra tolták a Mátrix 4-et, 

de a The Flash 2022. november 4-én, a Shazam! pedig csak 2023. június 2-án kerül a mozikba, legalábbis egyelőre. A Black Adam ideiglenesen premierdátum nélkül maradt.

 

Legnépszerűbb cikkeink