Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Eszméletlenre verte élettársát a férfi, elfogták

Létrehozva:

Gyálon bujkált, miután egy autóban ököllel verte és fojtogatta élettársát. 

Összehangolt akcióban – hőkamerás drónt is bevetve – fogtak el a rendőrök egy gyáli családi házban egy 32 éves férfit, aki korábban eszméletlenre verte élettársát – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon, amit az MTI szemlézett.

    A közlemény szerint R. Csaba szeptember 8-án a testvérével elment élettársa kőbányai lakásához, mert vissza akarta adni a nőnek az előző nap – veszekedés után – elvett lakáskulcsát és telefonját. A találkozáskor a férfi megfenyegette a nőt, majd a hajánál fogva berángatta testvére autójába, és elindultak az Üllői út felé.

    Az autóban R. Csaba ököllel verte élettársa fejét és arcát, és fojtogatta őt. A nő az ütésektől kis időre elvesztette az eszméletét, majd amikor magához tért, kinyitotta az autó ajtaját, és amikor a jármű lassított, kiugrott és elmenekült.

    A nő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett – írták.

    A kőbányai rendőrök a testvérek ellen elfogatóparancsot adtak ki, R. László – R. Csaba testvére – szeptember 11-én feladta magát a rendőrségen. A férfit személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték a letartóztatását.

    A nyomozók két héttel később információt szereztek R. Csaba tartózkodási helyéről is: a férfi egy gyáli családi házban rejtőzött. A rendőrök hétfő hajnalban az ingatlant és a körülötte lévő erdős területet egy hőkamerás drónnal feltérképezték, majd körülvették, végül pedig elfogták a férfit.

    Az illetékes bíróság elrendelte a testvérek letartóztatását – olvasható a közleményben. (MTI)

Legnépszerűbb cikkeink