Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Törökországi luxusnyaralásán fertőződhetett meg a helyettes államtitkár

Létrehozva:

Miatta tömegesen kellett tesztelni a minisztérium apparátusát.

Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára és szintén a minisztériumban dolgozó munkatársa a nyár eleji törökországi nyaralásuk során megfertőződött az új típusú koronavírussal – közölte az Átlátszó több, egymástól független forrásból származó értesülésre hivatkozva.

Itt nyaralt az államtitkár és munkatársa:

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa

Özge SÖZER KARPAT We have been coming … to Hilton Dalaman for 10 years. I spent both pregnancies here. After that, we started to spend all summers here with our daughters Ela and Mila. Our girls feel very happy and free here. Trust is very important to my husband and me, that’s why we’re at Hilton Dalaman.

 

A lap szerint hazaérkezésük után az államigazgatásban is megjelenhetett a koronavírus, rengeteg minisztériumi dolgozót küldtek el tesztelni. Forrásaik szerint

sorakoztak az állami autók a kórház előtt a tesztelőhelyen.

A fertőzést és a  következményeit a minisztérium eltitkolta a nyilvánosság elől, arról azóta sem adtak ki semmilyen hivatalos tájékoztatást. Az Átlátszó kérdéseire se telefonon, se írásban nem válaszoltak.

Legnépszerűbb cikkeink