Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Majdnem megőrült a Staten Island királya című film sztárja

Létrehozva:

Forrás: Wikipedia

Kilencéves korában kezdődött Pete Davidson pszichiátriai kezelése, mert nem tudta feldogozni édesapja halálát. Az öngyilkossággal is megpróbálkozott.

Davidson ma Amerika egyik legnépszerűbb fiatal komikusa, aki a Saturday Night Live című kabaréműsor felfedezettje volt, most pedig főszereplésével mozikba kerül a Staten Island királya című filmje, amely részben önéletrajzi ihletésű. Annyiban mindenképpen, hogy a film hősének édesapja is tűzoltó, mint Davidsonnak volt. A filmbeli apa meghal mentés közben. A komikus édesapja a szeptember 11-ei merényletekben az egyik összeomló torony romjai alatt vesztette életét, de ezt a témát nem akarták belevenni a keserédes vígjátékba túl erős politikai töltete miatt.

„Még szerencse, hogy apám elvesztésekor csak hétéves voltam, sok dolgot nem fogtam fel, de így is majdnem megőrültem – mondta a komikus a SkyNewsnak. – A film elkészítése nagyban hozzájárult a mentális fejlődésemhez. A múlt árnyai annyira nyomasztottak, hogy kezdetben nem tudtam megfelelően belerázódni a szerepe, de a stáb tagjai nagyon sokat segítettek abban, hogy meg tudjak nyílni, és őszinte alakítást nyújtsak.”

(UIP)

Advertisement

Legnépszerűbb cikkeink