Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Eddie Murphy sokat szenvedett az Amerikába jöttem 2. forgatásán

Létrehozva:

Forrás: Wikipedia

Több mint 30 év után elkészült az Amerikába jöttem folytatása. Az első rész Eddie Murphy nagy kiugrása volt, akkor lett igazi hollywoodi szupersztár, korábban inkább olyan tévékomikusnak számított, aki időnként kirándul a film világába, egyre nagyobb sikerrel – ezzel a filmmel viszont sikerült szintet lépnie.

Az Amerikába jöttem 2.-ben Murphy újra kettős szerepben látható, ami komoly traumát jelentett a színész számára. „Ez mindig kész őrület – árulta el Murphy Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában. – De azért megéri a nagy strapát, ez kétségtelen. Valahányszor kettős szerepet vállalok, mindig megfogadom, hogy ez utoljára történt velem, aztán legközelebb megint azon kapom magam, hogy ott ülök a sminkelőszékben, és fél napot matatnak rajtam, hogy egy másik karaktert tudjak alakítani.”

Az Amerikába jöttem 2.-ben az afrikai Akeem herceg, Zamunda királyság trónörököse (Murphy) megtudja, hogy Amerikában él egy fia, ezért elindul, hogy felkutassa. Murphy a filmben nemcsak a trón várományosát, hanem a Sexual Chocolat nevű soulegyüttes énekesét is alakítja.

(UIP)

Advertisement

Legnépszerűbb cikkeink