Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Halálos tömegverekedés történt Érden

Létrehozva:

Forrás: Police.hu

Két társaság szólalkozott össze, egy 50 éves férfi belehalt a sérülésekbe. A rendőrség 12 óra leforgása alatt azonosította és elfogta az eldurvult vita több résztvevőjét.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint július 30-án 20 óra körül Érd, Iparos úton két többfős társaság összeszólalkozott. A vita tettlegességig fajult, a sértett felek egymásnak estek. Több, nagy valószínűséggel gáz- és riasztófegyverből leadott lövés is eldördült, amely személyi sérülést nem okozott. A két társaság botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal, késekkel felfegyverkezett tagjai válogatás nélkül támadtak az útjukba kerülő ellenérdekű felekre, majd néhány perccel később mindenki menekülőre fogta – írja a police.hu.

Az összecsapásban egy 50 éves férfi belehalt elszenvedett sérüléseibe, további tizenkét ember került különböző fokú sebesülései okán kórházba.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves férfit emberölés bűntettével, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsít. A rendőrség mindnyájukat őrizetbe veszi, és kezdeményezi letartóztatásukat.

Legnépszerűbb cikkeink