Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Orbán a második hullámról, a civil törvényről és a Lánchídról is beszélt a rádióban

Létrehozva:

Több tízezer ember életét mentette meg a vírus elleni védekezés, a nyugati imperializmus ránk akarja kényszeríteni a nézeteit, Karácsonyék szerencsétlenkednek. 

A koronavírus-járvány elleni sikeres magyarországi védekezés több tízezer ember életét mentette meg, ami nagy teljesítmény – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szokásos pénteki rádióinterjújában, a Kossuth Rádióban. Úgy vélte, hogy a magyar egészségügyi rendszer a járvány kezelésében jobban teljesített, mint a nyugat-európai. A második hullámnál, már ha lesz ilyen, nekünk, magyaroknak újra így kell összefognunk – mondta.

A civil törvény elkaszálásáról úgy nyilatkozott, hogy olyanok akarják megmondani Magyarországnak, mit gondoljon a családról, a munkáról és a migrációról, akik a koronavírus-járvánnyal és annak gazdasági következményeivel sem bírtak megbirkózni, ahol bandaháborúk dúlnak és „áldatlan állapotok” uralkodnak.

A Lánchíd felújításáról úgy nyilatkozott a kormányfő, hogy a városházán túl sok az elméleti ember, ami nem baj, ha megtalálják azokat a gyakorlati szakembereket is, akik kézbe veszik a dolgokat. Általában nem rossz szándékot látok, hanem szerencsétlenkedést” – fogalmazott a miniszterelnök, aki szerint a főváros tele van pénzzel, csak nem tudja értelmesen felhasználni azt, mindenesetre szurkol Karácsony Gergelynek, hogy sikerüljön neki.

Legnépszerűbb cikkeink