Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Megszólalt a vasalódeszkás tanárt megalázó, majd távozó tankerületi vezető

Létrehozva:

Közleményt adott ki a makói Vezsenyi László pedagógust megalázó, majd posztjáról távozó tankerületi vezető, Balázs József.

Ezt a Köszönetnyilvánítás című szöveget változtatások nélkül közöljük:

„Ezúton szeretném megköszönni minden médiumnak a Vezsenyi László Tanár Úr ügyét érintően az elmúlt időszakban számomra biztosított nyilatkozattételi lehetőséget, amellyel kapcsolatban ezúton tájékoztatom Önöket, hogy Tanár Úr személyiségi jogait valamennyi szülői panasz esetében az ellenem ismeretlen okból folytatott hadjárata ellenére is meg fogom védeni, hiszen a személyiségi jogok védelme mindenkit megillet.

Hálás köszönettel tartozom partnerfenntartóink képviselőinek, minden intézményvezető, intézményvezető-helyettes, tagintézmény-vezető, pedagógus, nevelő-oktató munkát segítő munkatársunknak, technikai dolgozónknak, akikkel az a megtiszteltetés ért, hogy pedagógusként vagy vezetőként, vagy egész egyszerűen, ahogy diákok, szülők ismertek, ismernek Balázs Józsiként az elmúlt időszakban közösen tettünk, tehettünk a minőségi oktatás biztosítása, és a gyermekek, tanulók köznevelési keretfeltételeinek folyamatos fejlesztése érdekében.

Köszönetemet szeretném tolmácsolni azoknak a kommentelőknek, elektronikus levélíróknak, akik Tanár Úr több évtizedes munkásságából egy poénos videója, és az azzal kapcsolatban tett nyilatkozatai alapján szenteltek kiemelt figyelmet a közoktatás terén az elmúlt 22 évben végzett munkámnak, fogalmaztak meg megfontolásra érdemes építő kritikai észrevételeket. Külön értéket képviselnek ezen megkeresések, hiszen ismeretlenül is olykor egy kevésbé szalonképesen stílusban megfogalmazott megkeresésre reagálva is az esetek döntő többségében sikerült egy mindkét fél számára tanulságos szakmai egyeztetést lefolytatni, amelynek keretében hasznos tanácsokat kaptam.

Szívélyes és hálás köszönetemet fejezem ki azon szülők, diákok, pedagógusok, vezető kollégák, nevelő oktató munkát segítő és technikai munkatársak számára, akik engem ismerve álltak ki a minőség, a rend és a fegyelem, mint értékek mellett. Hálásan köszönöm a példaértékű kiállást, hiszen számomra mindez visszaigazolja, hogy lehetnek szülői panaszok, lehetnek ezek alapján meghozott döntések, viták, lehetnek különbözőképpen megítélhető nyilatkozatok, de a legfontosabb érték a gyerekek, a fiatalok kell, hogy legyenek, hiszen ők jelentik számunkra a jövőt.
Kedves Fiatalok!

Ahogy írtátok általatok az interneten megfogalmazott teljesítményértékelésemben, „Balázs Józsi”-ként jöttem, vezetőként is „Balázs Józsi” voltam Számotokra, és „Balázs Józsi”-ként is távozom, a jövőben is „Balázs Józsi”-ként foglak segíteni Benneteket, számíthattok rám.”

(ATV)

Legnépszerűbb cikkeink