Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Fidesz és a Karácsony-kép: A szerkesztő nem ismerte fel a Szálasi Ferenc-képet

Létrehozva:

A kormánypárt közleményében Karácsony Gergelyt vádolja rágalmazással és csúsztatással.

Mint arról beszámoltunk, a felrobbantott Lánchíd előtt álló Szálasi Ferenc feje helyére montírozták Karácsony Gergely fejét azon a képen, amelyet a budapesti Fidesz osztott meg a közösségi oldalán. A főpolgármester szerint ez már nem politikai vita, hanem

szottyos gyűlölet.

A kormánypárt közleményben reagált, amelyben azt állítják, nem szándékosan csinálták, egyszerűen

nem ismerték fel a képet.

Azt írták, a Fidesz budapesti közösségi oldalán egy interneten terjedő mémet vettek át, amelyen az látható, hogy a Lánchíd romjainál Karácsony Gergely még mindig azon elmélkedik, hol lehetne biciklisávot kialakítani.

„Visszautasítjuk Karácsony Gergely rágalmait, és kikérjük magunknak minden aljas csúsztatását!” – írják, hozzátéve: szerkesztőjük nem vette észre a Szálasi Ferencet ábrázoló fényképpel való egyezést, de, mint írják:

„egy normális ember nem is Szálasi-képpel ébred reggelente!”

„A tartalmat azonnal töröltük, amint jelezték felénk a tévedést. Ezzel szemben a baloldali sajtó soha egy lépést sem tett, amikor például a miniszterelnököt Hitlerként ábrázolták egy címlapon” – fogalmaznak.

Szerintük Karácsony Gergely az újabb „műbalhéval” csak el akarja terelni a figyelmet arról, hogy 8 hónapja nem történt előrelépés a Lánchíd felújításával kapcsolatban.

Kizárólag pártpolitikai csatározással foglalkozik, a felelősséget pedig folyamatosan másra hárítja! – olvasható a közleményben.

„Ha pedig nincsenek érvei a tehetetlenségére, akkor lenyilasozza az ellenfeleit.

Régi, bevált bolsevista módszer.

Legalább az kiderül, hogy a soktízmillió forint közpénzen alkalmazott városházi propagandisták végzik a dolgukat” – teszik hozzá. (ATV/PH)

Legnépszerűbb cikkeink