Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Idén is átadják az ELLE Hungary díjait, májusban újra ELLE AWARDS

Létrehozva:

A hat kategóriában kiosztott díjak nyerteseit kategóriánként öt jelölt közül választhatják ki az olvasók. Az ELLE AWARDS hetedik kategóriájának díját, az ELLE-díjat idén is a magazin szerkesztősége ítéli oda annak a nőnek, aki szakmai tevékenységével, életével példát mutat és inspirál.

Az ELLE AWARDS 2024-ben a korábbi évvel megegyező kategóriákkal indul el. Az év fiatal tehetsége kategóriában idén az asztrofizikustól az operaénekesig szerteágazó területen tevékenykedő tehetségek versenyeznek, de az olvasók idén is kiválaszthatják a legjobb szerzőt és színésznőt is. Az ELLE Content Creator kategóriában idén nemcsak online tartalomgyártók tűnnek fel a jelöltek között, hanem az offline tér alkotói is helyet kaptak. A Skin & Body nyertese a szépségápolás területéről érkező vagy azzal kapcsolatos témakörrel foglalkozó szakemberek közül kerül majd ki. A Wonder Women tavaly a legtöbb szavazat érkezésével közönségkedvenc kategória lett, amelyre idén is öt példaértékű nőt jelölt a magazin.

A nyertesek kiválasztásában az olvasók is közreműködhetnek, akik április 2. és május 12. között a magazin honlapján keresztül adhatják le voksukat kedvenc jelöltjeire. Az, hogy kik nyerik idén az ELLE AWARDS díjait, május 30-án derül ki, egy nagyszabású gálaest keretében.

Az ELLE AWARDS kategóriáinak jelöltjeit a tavalyi nyertesekből álló jelölőbizottság állította fel.

Mádai Vivien, az ELLE főszerkesztője mellett Fábián Évi a 2023-as ELLE-díj birtokosaként vett részt a shortlist összeállításában. A tavalyi kategória-nyertesek: Feller Adrienne illóolajmester az ELLE Skin & Body, Illés Fanni az ELLE Wonder Woman, Kovács Patrícia Az év színésznője, Szabados Ági az ELLE Content Creator, Szabó T. Anna Az év szerzője, míg Vecsei Kinga Réta & Tasnádi Katalin Lili, a Secondland márka megalapítói, Az év fiatal tehetsége kategóriában győzedelmeskedtek tavaly és terjesztették fel ennek köszönhetően jelöltjeiket a shortlistre.

Legnépszerűbb cikkeink