Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Tavaszi szél – Megjelent az ELLE Decoration új lapszáma!

Létrehozva:

Egy kis pezsgés, új impulzusok, üde enteriőrök és rengeteg ötlet, amely az ELLE Decoration legfrissebb lapszámával együtt érkezik. Nálunk találod a legizgalmasabb toplistákat és designeseményeket, a legszínesebb lakásválogatást és a 2024-es évet meghatározó trendeket. Tarts velünk a tavaszba!

Az ősz korán reggel érkezik, a tavasz egy téli nap végén. Mire Elizabeth Bowen író gondolatát olvassuk, a tél utolsó napjait is magunk mögött hagytuk. Az ELLE Decoration legújabb lapszámát, minden oldalát átjárja a tavaszi megújulás inspirációja. Tervezz mindent megmozgató megújulást vagy csak kisebb frissítést az otthonodban, a magazin stíluskalauzod lesz a változásban.

Az év legjei az ELLE Decoration oldalain! Hogy a design, a belsőépítészet és a formatervezés milyen irányokba vezet 2024-ben, arról 23 szakember, köztük magazinunk főszerkesztője, Osvárt Judit gondolatait gyűjtöttük össze tíz izgalmas magazinoldalon. 2024 highlights néven eléd tárjuk az év legjobban várt eseményeit: a Barbie-kiállítástól az olimpiáig mindenféle programot találsz a különleges listán. A textíliáknál jobbat és szebbet még nem alkottak meg a Földön azzal a céllal, hogy életet, színt, barátságos puhaságot és művészi gazdagságot kölcsönözzenek bármely enteriőrnek – az idei textiltrendek pedig valóban felülmúlnak minden várakozást. Mindemellett a felfedezésre váró vidéki házak, a frissen nyílt éttermek és hotelek toplistájával is készültünk, ha egy kis tavaszi kimenőre vágynál.

Hét otthon, hét életérzés… Ha hét életünk volna, örömmel költöznénk be azokba a lakásokba, villákba és hétvégi házakba, ahová téged is elviszünk. Egy éterien könnyed, felhők szélén táncoló svájci villa és egy offline üzemmódba kapcsolt vietnámi ház kontrasztja megmutatja, milyen sokféleképpen találhatunk rá önmagunkra az otthonunk által. Nem kevésbé exkluzívak a hazai lakások sem! Egy friss retró kislakás, egy minimalista családi ház és egy természetre hangolt faépítészeti kortárs remek ajtaját is kinyitjuk előtted. Mindegyikből elleshetsz valamit, tanulhatsz a lakberendezésről.

Sziporkázz! Dosszié rovatunkban ezúttal minden fényes, szikrázó és bámulatosan innovatív: a világítástechnika annyi újdonsággal, technológiai megoldással és szép designnal irányítja figyelmünket a lámpákra, amelyeket nem lehet szó nélkül hagyni akkor sem, ha már a tavaszi napfényre vágyunk.

És a címlapunk, amely púderszínekkel, csillámos bűbájjal és a design legjavával mutatja meg a szezon stílusát. A tavasz az ELLE Decoration legfrissebb lapszámával kezdődik!

Legnépszerűbb cikkeink