Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Elfogták a budapesti villamosmegállóban késelőket

Létrehozva:

Egyiküket emberölés kísérlete, három társát segítségnyújtás elmulasztása miatt hallgatja ki a rendőrség. A megszúrt férfit életveszélyes sérüléssel vitték kórházba a mentők.     

Egy nap alatt elfogták a fővárosi IX. kerületi villamosmegállóban késelő társaság tagjait – közölte a rendőrség vasárnap este. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében felidézte: szombaton dél körül Budapesten, a IX. kerületben, a Mester utcai villamosmegállóban egy társaság szóváltásba keveredett egy férfivel, majd egyikük megszúrta a fiatalembert. A csoport tagjai elmenekültek a helyszínről. A férfit életveszélyes sérüléssel vitték kórházba a mentők.

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket, és a BRFK rendőrei egy nappal később egy VII. kerületi lakásban elfogták a 21 éves K. Gergőt, a 22 éves K. Lajost és a 27 éves M. Ádámot, majd néhány órával később a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon önként feladta magát a 23 éves Sz. Rafael.

Sz. Rafaelt emberölés kísérlete, három társát segítségnyújtás elmulasztása miatt hallgatják ki, és mindegyiküket őrizetbe veszik – olvasható a BRFK közleményében.

(MTI)

Advertisement

Legnépszerűbb cikkeink