Connect with us
Szent István Napok

Szent István Napok

Magyarország

Mobil szekrényekben termesztett marihuánát

Létrehozva:

A nyomozók a kertben és a házban is találtak marihuánát; a gyanú szerint a férfi speciális berendezésekkel termesztett kannabiszt. A rendőrök 59 kifejlett tövet és 12 palántát találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály és a BRFK XVII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói közös felderítést követően, 2020. október 7-én délután rákosmenti házában elfogták a 39 éves O. Zoltánt, mivel gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi kannabisznövényeket termeszt – írja a police.hu. A rendőrök az ingatlan udvarán, illetve a házban egy szakszerűen kialakított ültetvényt találtak, annak minden kellékével együtt, valamint közel 500 ezer forintot.

Négy különböző mobil szekrény volt kialakítva, amelyekben kannabisz termesztésére alkalmas fűtő-, világító-, szellőztető- és pH-mérő berendezések voltak, továbbá 59 tő kifejlett kannabisznövény és 12 kenderpalánta.

A nyomozók O. Zoltánt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.

Legnépszerűbb cikkeink