Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Akár Alaptörvényt is változtatna a CÖF a Dúró Dóra-féle ledarált mesekönyv ügyében

Létrehozva:

Fotó: Szakál Szebáld

A legismertebb kormánybarát civil szervezet elutasítja az „agresszív az agresszív LMBTQ-propaganda minden formáját”.

Állítsuk meg a liberális agymosást és védjük meg gyermekeinket! címmel adott ki közleményt a CÖF, a kormánybarát és állami pénzeket kapó szervezet először arról ír, szolidaritást vállal a lengyel Jarosław Kaczyńskivel, a Jog és Igazságosság párt (PiS) vezetőjével, aki felszólalt a varsói melegtüntetés ellen.

Majd azt a petíciót említi meg, amely azért indult, hogy a könyvesboltok vegyék ki kínálatukból a Dúró Dóra Mi Hazánk-politikus által ledarált Meseország mindenkié című mesekönyvet.

„A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége felhívására a csatlakozó közösségek határozottan elutasítják az agresszív LMBTQ-propaganda minden formáját, beleértve a gendertanok erőszakos terjesztését fiatalok és különösen a gyermekek körében.”

A CÖF szerint „az agresszív liberális érzékenyítés” ellentétes az a gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi törvényben foglaltakkal. A CÖF-CÖKA azonban annak kezdeményezését sem zárja ki a magyar országgyűlés előtt, hogy ezt a jövő generáció biztonságát garantáló törvényi szakaszt emelje az Alaptörvénybe, ezáltal többletgaranciát nyújtva gyermekeink egészséges fejlődésének hatékonyabb védelméhez.

Legnépszerűbb cikkeink