Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Szélesedik a „család az család” kampány

Létrehozva:

Forrás: Szivárványcsaládokért Alapítvány / Facebook

Több mint 200 óriásplakáton, havi- és internetes lapokban valamint a ViacomCBS tévécsatornáin, társadalmi célú hirdetésekben folytatódik a Szivárványcsaládokért Alapítvány #ugyanaz kampánya. 

A múlt héten a social mediában indult kampány három további lábbal egészül ki: országos plakátkampány indult, amelynek keretében több mint 200 helyen látható az “#ugyanaz a szeretet” üzenet a falvaktól a városokig és Budapest számos pontján – írja a 24.hu.

„Fontosnak tartottuk, hogy mindenhová eljuttassuk a szeretet hangját és végre olyan plakátokkal találkozzanak az emberek, ami erről szól. A karácsony előtti időszakban a családok életében ez különösen fontos, így a kampányunk egészen december közepéig fog futni – jelentette be az alapítvány.

Ezen kívül négy országos magazin decemberi számában található egész oldalas hirdetés: a JOY, Glamour, Forbes, valamint az ELLE lapjain illetve számos nagy online hírportál, online magazin oldalán is feltűnik az új kampány bannerek formájában.

A filmek televízióban is láthatóak lesznek, miután a ViacomCBS vállalta, hogy a hazai kábelcsatornáin, a Comedy Central, a Paramount Network és az MTV műsorán, társadalmi célú hirdetésekben vetíti a spotokat.

A filmek családokat mutatnak három hétköznapi helyzetben: aggódás az orvosnál, szurkolás a gyerek sportmérkőzésén vagy éppen az esti rutin menete. Ezeken a szituációkon keresztül mutatják meg, hogy ami számít, abban nincs különbség: a család az család.

A civil szervezet a múlt héten, a Gyermekjogok nemzetközi Napjára időzítve indított kampányt, amelyben arra hívják fel  a figyelmet, hogy miközben a szivárványcsaládok  ugyanúgy szeretik a gyerekeiket, mint az összes magyar család, addig az állam nem biztosít azonos jogokat nekik. Például csak az egyik, a hivatalosan bejegyzett szülő után örökölhetnek, a másik szülő után nem jogosultak tartásdíjra, ha pedig orvoshoz kell vinni őket, akkor is csak az egyik szülő kaphat információt arról, hogy mi van a gyerekükkel.

Legnépszerűbb cikkeink