Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Mellkason szúrta ismerősét egy 45 éves férfi a Kámfor utcában

Létrehozva:

Fotó: Shutterstock

Ebben a fővárosi utcában pár hónapja szintén történt egy késelés, egy használaton kívüli telephelyen halálra szúrtak egy férfit.

Egy budapesti járókelő tett bejelentést 2020. augusztus 26-án hajnali 4 óra 30 perckor, hogy egy Kámfor utcai használaton kívüli gyárépületben mellkason szúrtak egy férfit. Amikor a rendőrök kiértek a helyszínre, ott találták a sértettet és még egy férfit, számol be honlapján a rendőrség.

A sértett annyit még el tudott mondani a rendőröknek, hogy már aludt, amikor valaki mellkason szúrta. A mentők a férfit életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

A helyszínen lévő 45 éves E. László először azt mondta a nyomozóknak, hogy egy ismeretlen megtámadta őt és ismerősét, majd elfutott. Többször ellentmondásba keveredett, de a nyomozók kiderítették, hogy nem volt harmadik ember a helyszínen a bűncselekmény elkövetésekor, a gyanú szerint az 54 éves alvó férfit E. László szúrta mellkason.

A 45 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, előállították, őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. Amikor szembesítették a beszerzett bizonyítékokkal, bevallotta a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint egy korábbi sérelem miatt szúrta meg ismerősét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölési kísérlet miatt folytat eljárást.

A Kámfor utcában pár hónapja is történt egy késelés: május 27-én egy használaton kívüli telephelyen szúrtak halálra egy férfit. 2018 elején pedig a Nővér utca kereszteződésben szúrtak le egy férfit, aki ugyancsak meghalt.

Legnépszerűbb cikkeink