Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Terhes nő szúrta szíven az élettársát Sirokon

Létrehozva:

Azt állította a rendőröknek, hogy párja beleesett egy késbe, majd azt, hogy kihúzott a mellkasából egy üvegszilánkot.

A 22 éves nő és a nála hét évvel idősebb, elvált férfi élettársak voltak. A férfi az együttélésük alatt mindvégig tartotta a kapcsolatot a volt feleségével, ezzel féltékennyé tette a közös gyermeküket váró vádlottat.

Az augusztus 17-ére virradó éjjelen a pár Sirok községben egy baráti családnál volt vendégségben, ahol nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott.

Hajnalban a nő és a párja között féltékenységi jelenet bontakozott ki, a férfi pofon ütötte az élettársát. A nő erre kiment a konyhába, magához vett egy kést, majd azt a jobb kezében szúrásra emelve megállt az ajtóban. A sértett ettől nem hátrált meg, sőt, felé indult, de amikor egymásnak ütköztek, az alacsonyabb termetű vádlott a továbbra is a válla magasságban tartott késével a férfi mellkasába szúrt.

A sértett életveszélyes sérülést szenvedett. Életmentő műtétet hajtottak végre rajta, így végül túlélte a szúrást.

A vádlott – bár telefonon értesítette a rendőrséget – tagadta, hogy ő lett volna az elkövető, azt állította, hogy élettársát egy kocsma előtt találta, ahol az beleesett egy késbe, majd a helyszínen, a kiérkező rendőröknek úgy nyilatkozott, hogy a férfi mellkasába üvegszilánk fúródott, melyet ő húzott ki onnan.

A főügyészség emberölés bűntettének kísérletével vádolja a nőt, végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt – tudatta honlapján az ügyészség.

Legnépszerűbb cikkeink