Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Hermetikusan lezárják az újpesti jégcsarnokot

Létrehozva:

Koronavírusos lett az UTE egyik jégkorongozója.

„Az egyik felnőtt jégkorongjátékosunk koronavírus-tesztje pozitívnak bizonyult. A további fertőzések elkerülése végett a jégcsarnokunk fertőtlenítő takarítását rendeltük el, és a csarnokot bizonytalan ideig lezárjuk” – áll az UTE közösségi oldalának vasárnapi bejegyzésében.

A szombat reggeli edzésen az UTE egyik játékosa rosszul érezte magát, ezért elküldték koronavírus-tesztre, vasárnap reggel pedig értesítette a klubvezetőket, hogy pozitív eredményt közöltek vele.

 

Ancsin János szakosztály-igazgató elmondta: elhalasztják az FTC-Újpest Szuperkupa-mérkőzést, amelyre szeptember 4-én került volna sor. Az Erste Liga szeptember 11-én kezdődik, de kérvényezni fogja, hogy egy-két héttel halasszák el az első mérkőzéseiket, mert számítása szerint szeptember 3-án, vagy 4-én edzhetnek újra, egy hét alatt viszont nem lehet felkészülni a bajnokságra. ”Az alapozás végén vagyunk, de újra kell majd kezdenünk az egészet” – szögezte le.

Az esetet minden hivatalos helyen bejelentették, a jégpálya pedig minimum egy hétig hermetikusan le lesz zárva. Hétfőn a felnőtt és a junior csapat összes tagját tesztelik, és az illetékesek ismertetik a további teendőket.

Legnépszerűbb cikkeink