Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Audival száguldva tört össze egy mozgóboltot a Zalaegerszeg futballistája

Létrehozva:

Súlyos baleset részese lett a ZTE zalaegerszegi NB I-es focicsapat szerb játékosa, Nikola Mitrović. A focista egy Audival belehajtott a főútra kikanyarodó, áruszállító Renault kisbuszba Sorokpolányban.

Az ütközéstől az áruszállító – egy mozgóbolt, a rajta szereplő felirat szerint – megpördült, az elrepülő pótkereke pedig betört egy kerítést. A Renault vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Nikola Mitrovic jól van és pályára léphet Kisvárdán

– idézi a ZTE közleményét a Nyugat.hu.

  • A klub azt állítja, hogy a mozgóbolt sofőrje szabálytalanul kanyarodott, ezért történt a baleset. Cáfolják azt is, hogy Mitrović autójának ne lett volna forgalmi engedélye, vagy hogy a játékos gyorsan hajtott volna.
  • Ennek ellentmond az áruszállító vezetőjének beszámolója, aki azt mondta a munkaadójának, hogy már javában kanyarodott, amikor a szeme sarkából meglátta az érkező autót.

Egy sorokpolányi is megszólalt, ő azt nyilatkozta, a fekete Audit naponta látja keresztülszáguldani a községen. Hangsúlyozta azt is, hogy balesetveszélyes az érintett útszakasz: nem belátható, és ha a főúton közlekdők nem tartják be a sebességkorlátozást, nincsen idő kikanyarodni.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. (Nyugat.hu/Hvg)

Legnépszerűbb cikkeink