Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Kérdezze ma este ön is Bod Péter Ákost a Pesti Hírlap Facebook-oldalán!

Létrehozva:

Élő műsorokkal jelentkezik a Pesti Hírlap, egy héten négyszer 19 órától. A hétfő a közéleté, ha feszítik a kérdések a gazdaság állapotáról, a bizonytalan jövőről, a kormány gazdasági mentőcsomagjáról, ne tartsa őket magában, kérdezze a volt jegybankelnököt a Facebook-oldalunkon!

Mit jelent a kormány gazdaságmentő-csomagja? Sokat ad, vagy keveset? Miért kell a nyugdíjasokat segíteni? Megoldja ez az ország leállásából fakadó gondokat? Mi lesz a már kirúgott emberekkel?

Ha önt is érdeklik ezek a kérdések, sőt magában is feltette őket, vagy netán másról, a gazdaságról, az országról érdeklődne, itt a lehetőség, hogy megkérdezze hétfő este a közgazdász, egyetemi tanár, volt jegybankelnök Bod Péter Ákostól!

Ma este 19 órától indul a Facebookon a Pesti Hírlap interaktív adása, az Élő, amelyben hétfőnként közéleti szereplőket hívunk meg vendégnek beszélgetni, szerdán, pénteken és vasárnap pedig művészek oldják a karanténnapok feszültségét egy-egy előadással, felolvasással. 

Hetente négyszer tehát a Pesti Hírlap élőben jelentkezik az Élővel ‒ hétfőnként pedig mi is és önök is kérdezünk egy-egy szakértőtől!

Találkozunk 19 órakor a Facebookon! Kövessen minket itt:

Pesti Hírlap

Üdvözöljük a Pesti Hírlap Facebook-oldalán! Cikkeink, élő műsoraink folyamatosan elérhetők!

(Kiemelt képünk: Bod Péter Ákos / Forrás: MTI / Fotó: Soós Lajos)

Legnépszerűbb cikkeink