Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Az erdőkertesi rendőrkéselő szülei szerint nem akart gyilkolni a fiuk

Létrehozva:

Forrás: Shutterstock

Akár 35 évet is kaphat a férfi, aki késsel megsebesített két rendőrt.

Gyermekük mellett állnak annak a férfinak a szülei, aki két éve Erdőkertesen két rendőrt is megkéselt. A pár a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy törvénytiszteletre nevelték fiukat, ám ő a gyilkosságot megelőző időszakban komoly problémákkal küszködött, elmegyógyintézetben is volt.

“A bajok akkor kezdődtek, amikor kiderült, hogy a lánnyal, akivel évek óta nálunk éltek, kikezdett a felettese” – mondták. “Laca ugyanis a párja mellé állt, aki peres úton akarta megtudni, milyen indokkal bocsátották el. A papírokat azonban titkosították.”

A nő aztán eltűnt a férfi életéből: “A fiamat feljelentette kapcsolati erőszakért, saját magát államtitoksértésért, majd eltűnt. A fiam ezután 17 napra az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe került, majd nyomkövetővel a lábán hazajöhetett. Úgy érezte, a párja ügye miatt őt is állandóan figyelik.”

A bűnelkövetés reggelén László megkérte a szüleit, hogy hívjanak mentőt, mert megsérült sportolás közben; a kórházból eztán két rendőr vitte haza, akiket otthonában megtámadott: egyiküket arcán, másikukat a nyakán sebesítette meg. A férfi azóta börtönben ül.

Legnépszerűbb cikkeink