Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Magából kikelve, alpári stílusban fenyegetőzött a kormánybiztos férje

Létrehozva:

Alpári stílusban, K és B betűs szavakat sűrűn használva, szexuális és erőszakos cselekedeteket emlegetve, illetve azokkal fenyegetve reagált Czunyiné dr. Bertalan Judit digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos férje a Csányi Tamás jobbikos politikusnak a kormánybiztost kritizáló posztja alatt gyűlő hozzászólásokra. Vigyázat! Felnőtt tartalom!

„Czunyiné 2016 óta a digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos, aki arról vált ismertté a pandémia idején, hogy önkéntes kartauziként egyetlen szót sem szólt a digitális oktatással kapcsolatban, és a kormánybiztosi tevékenységének eredményeit is sűrű homály borítja a mai napig. Valószínűleg azért nem ért rá a munkáját végezni, mert lekötötte a Boldog István által is használt, hálózat alapú közbeszerzési rendszer, ami egy fideszes franchise az eu-s pénzek haveri körben való koncentrálására” – írta ki közösségi oldalára Csányi Tamás, a Jobbik politikusa. Ugyan a poszt alatt gyűlő hozzászólások sem az értelmes vita vagy a diplomatikus fogalmazás iskolapéldái, a politikus férje szabályos illusztrációt adott arra, milyen az, amikor egy politikai vita igazán eldurvul a népszerű közösségi oldalon.

A szex, erőszak, fegyverek és káromkodás témakört alaposan kiveséző hozzászólásokból a 444.hu készített tanulságos, ám kissé ungusztiőz gyűjtést, amelyet az alábbi linken tekinthetnek meg az erre fogékonyak, szigorúan 18 év felett.

 

Legnépszerűbb cikkeink