Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Újabb országjárásra indul ősszel Magyar Péter

Létrehozva:

A Tisza Párt szombati kampánynyitó rendezvényén a párt alelnöke, Magyar Péter rendszerváltást és új korszakot is ígért.

Megkezdi a pártépítést Magyar Péter, a politikus a Tisza Párt tegnapi kampánynyitóján jelentette be, hogy a nyár a belső építkezésé lesz, ősztől pedig képviselőivel újabb országjárásba kezd – számolt be az ATV.hu. A köztudatba csak pár hónappal ezelőtt berobbant politikus azt ígérte, hogy pár hónapon belül Magyarország legjobban szervezett politikai közösségét építik fel. 

A rendezvényen, amin felszólalt az ősztől a fővárosi közgyűlésben dolgozó Ordas Eszter,  Porcher Áron befektetési szakember, Magyar Péter országjárásának szervezője és Rost Andrea operaénekes is, az MTI jelentése szerint Magyar bejelentette, hogy „A politikai rocksztár és utcai harcos korszakának ezennel vége, ma egy új korszak kezdődik.  Új emberekkel és új struktúrákkal, a Tisza Párt „árterének” felépítésével alapjaiban kívánják megújítani Magyarországot”.

 A párt alelnöke megerősítette azt is, hogy a következő két hónapban egy kevésbé látványos időszakra készülnek: tagokat toboroznak a pártba, szervezetet építenek. Amire szükség is van, hiszen a pártnak hivatalosan továbbra is csak 19 tagja van, szombattól viszont már lehet jelentkezni a pártba. 

Magyar Péter a NER-t és az ellenzéket is bírálta

Orbán rendszerét, a NER-t, a Nemzeti Együttbűnözés rendszerének nevezte, amelynek ők az egyetlen esélyes, potens kihívója, ami a június 9-i választás is megerősített. „Az nem elfogadható, hogy a miniszterelnök gázszerelő haverja tíz év alatt ezermilliárdos vagyon harácsol össze, miközben 3 millió magyar él létminimum alatt” – idézte Magyar Pétert a 24.hu. A politikus az ellenzékről sincs jó véleménnyel és kizárta a jövőbeni együttműködést velük.

Karácsony Gergely főpolgármesternek is üzent, aki informálisan már megkereste őt az együttműködés érdekében. „Kizárt bármiféle háttéralku a Tisza Párttal. A Tisza Párt nélkül kell megteremteni a közgyűlési többséget, a Tisza Párt csak ügyek mentén, Budapest érdekében fog együttműködni” – hangsúlyozta Magyar. Aki bejelentette azt is, hogy szeptembertől valódi kormányinfókat fognak tartani, ahová minden valódi újságírót szívesen várnak majd. Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a párt létrehozta a Ludas Matyi alapot is, amelyhez mindenki csatlakozhat, hogy valamilyen jótékony célra fordítsák a közösség szavazataival. Alapja pedig az, hogy Magyar EP-képviselői fizetésének felét, a többi tiszás EP-képviselő pedig havi fél-fél milliót, azaz havi 4,6 millió forint ajánlott fel erre a célra. 

(Képünkön: Magyar Péter. Forrás: Facebook)

Legnépszerűbb cikkeink