Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Gálvölgyi Jánost meglátogatta a főpolgármester

Létrehozva:

Gálvölgyi János otthon lábadozik, híres látogatójával közös képet készítettek.

Gálvölgyi János két hetet töltött kórházban tüdőproblémák miatt. Abból, hogy mentő helyett autóval kellett bevinni az intenzívre, országos botrány lett, de annak is az egész ország örült, amikor a múlt héten a színész-humorista hazatérhetett otthonába.

Pénteken ünnepelte 75. születésnapját, és ebből az alkalomból egy prominens politikus látogatta meg: a fotó hétfőn este került fel az Instagramra.

„Megtiszteltetés volt, hogy személyesen is felköszönthettem születésnapja alkalmából a csodálatos Gálvölgyi Jánost. És öröm volt látni, hogy jól van!”

– írja a fenti posztban Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.

Maga Gálvölgyi János a Facebookon keresztül üzent a múlt héten állapotával kapcsolatban, többek között a következőket írta:

„köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!”

(Kiemelt kép: Merész Márton/168.hu)

Legnépszerűbb cikkeink