Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Kormányablakba készül? Van egy jó hírünk!

Létrehozva:

Ismét teljes nyitvatartással várja az ügyfeleket a legtöbb kormányablak március 20-tól, hétfőtől – közölte a Miniszterelnökség pénteken.

Azt írták: 31 kormányablak és okmányiroda hétfőtől ismét a hét minden napján nyitva tart, hét helyszínen pedig legkésőbb május elejéig visszaáll a korábbi ügyfélfogadási rend.

Emlékeztettek: a téli időszakban több, kisebb forgalmú kormányablakban csökkentett nyitvatartással volt lehetőség az ügyintézésre, egyes helyszíneken pedig szünetelt az ügyfélfogadás, mivel az ukrajnai háború és a brüsszeli szankciók miatt bekövetkezett energiaválság a gázfelhasználás mérséklését tette szükségessé.

Március 20-tól a kistelepüléseken élők lakóhelyükhöz közel a kormányablakbuszokban is intézhetik okmányügyeiket és mintegy 2500 állami ügyet. A kormányablakok nyitvatartásáról és a kormányablakbuszok menetrendjéről a www.kormanyablak.hu weboldalon olvasható bővebb tájékoztatás – tudatta a Miniszterelnökség.

(Kiemelt képünk illusztráció. Budapest, 2018. június 13. Ügyintézés az új kormányablakban a Keleti pályaudvaron a megnyitó napján, 2018. június 13-án.  MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Legnépszerűbb cikkeink