Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Bajban van a Noé Állatotthon

Létrehozva:

Áram nélkül maradhat a Noé Állatotthon Alapítvány egy vas megyei rehabilitációs telepe és az ott élő 100 kutya, amennyiben az alapítvány nem tud egyeztetni az MVM-el. Az EON tavaly októberben jelentette be, hogy a jelenlegi energia piacon kialakult helyzet miatt mondta fel a szerződésüket, és azóta mindhiába próbálnak szolgáltatót váltani.

Sürgősen személyes kapcsolatot keres a MVM-hez a Noé Állatotthon Alapítvány, mert a jelenlegi energiapiacon kialakult helyzet miatt az eddigi szolgáltató, az EON tavaly októberben felmondta az áramszolgáltatási szerződésüket az alapítvány szergényi rehabilitációs menhelyén – írta csütörtökön a Noé Állatotthon Alapítvány a Facebookon. Miután eredménytelenül próbáltak új szolgáltató után nézni (volt, aki elutasította őket, rengetegen nem válaszoltak), egyetlen lehetőségük a környék áramszolgáltatója, az MVM maradt.

„Telefonos megkeresésünkre 1 napon belül visszaküldtük az adatbekérő formanyomtatványt, 2022.10.26-án! És azóta semmi… Telefonon ügyintézővel beszélni lehetetlen, azóta minden munkanap 2 ember hívja őket, számtalan üzenetet hagytunk visszahívásra. De itt tényleg több száz hívásra gondoljatok. Az összes létező email címre írtunk, kértünk, könyörögtünk” – számolt be kálváriájáról az alapítvány. Miután ilyen módon nem sikerült egyeztetniük az MVM-el, ügyfélszolgálati irodáról irodára jártak, de mivel a környéken csak lakossági ügyekkel foglalkozó irodák vannak, visszairányították őket azokhoz az elérhetőségekhez, amikkel korábban kudarcot vallottak.

Ha nem sikerül elérniük valakit az MVM-től, 2023. január 26-a és február 25-e között valamikor az EON lekapcsolja az áramszolgáltatásukat. A rehabilitációs menhelyen elektromos rendszerrel szivattyúzzák a vizet a kútból. Ha lekapcsolják az áramot, 100 kutyus marad víz, világítás és fűtés nélkül.

A Noé Állatotthon Alapítvány arra kérte a követőit és bárkit, hogy amennyiben rendelkeznek olyan személyes MVM kapcsolattal, akivel lehetséges az egyeztetés, úgy lépjenek velük kapcsolatba bejegyzésben megadott email címen vagy telefonszámon.

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock)

Advertisement

Legnépszerűbb cikkeink