Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

A négy fal közé szorultál? Dobd fel az unalmas napokat online sportfogadással! (×)

Létrehozva:

Az elmúlt két évben többször találhattad magad otthon, a négy fal között, mindenféle tennivaló híján, unatkozva. Egy ideig biztosan téged is lefoglalt a házimunka, egy jó könyv vagy éppen a kedvenc sorozatod – ezek viszont néhány nap után már nem túl izgalmasak. És itt jöhet a képbe a sportfogadás online! Ha mostanáig nem foglalkoztál ilyesmivel, és úgy gondolod, hogy ez neked túl bonyolult, akkor olvass tovább! Garantáljuk, hogy a véleményed megváltozik majd, hiszen ma egyszerűbb online fogadni, mint valaha.

Miért népszerű a sportfogadás?

A szerencsejátékozásnak ma már számtalan formája van. Egykor a fej és írás-játékokkal kezdődött minden, most pedig már felsorolni is nehéz lenne az összes eléd táruló lehetőséget. Vannak online kaszinók, ahol pókerezhetsz, rulettezhetsz vagy éppen megpörgethetsz néhány játékgépet – ez persze a hagyományos kaszinókra is igaz, de ezek a XXI. században egyre kisebb népszerűségnek örvendenek. Lottózhatsz és bingózhatsz is – természetesen ezeket is csinálhatod online. Mindezek mellett pedig sportfogadásokat is tehetsz, például a https://librabet.com/hu-n.

És hogy mire lehet fogadni? Nos, a világon gyakorlatilag bármire. Fogadhatsz hagyományos témákban, azaz sporteseményekre. Megtippelheted, hogy ki rúg több gólt, hogy ki üti ki a labdát a pályáról, hogy ki ér előbb célba… és még sorolhatnánk. De ma már fogadhatsz hírességekre is, arra, hogy mikor válnak el, hogy kivel fognak következőre randizni vagy éppen hány gyerekük születik majd. Ha pedig jobban érdekel a kultúra világa, akkor fogadj az Oscar-jelöltekre vagy akár arra, hogy ki nyer 2022-ben Grammy-díjat!

Ez pedig azt jelenti, hogy minimális hozzáértéssel, egy témában való jártassággal – és persze egy kis szerencsével – te is nyerhetsz egy kis extra jövedelemkiegészítést. Mindezt anélkül, hogy megtanulnád egy kártyajáték bonyolult szabályait, vagy kitapasztalnád, hogyan működik egy nyerőgép.

Sportfogadás online

Ha te is azok közé tartozol, akik már régebb óta szívesen fogadnak a különböző eseményekre, akkor biztosan jól ismered a lottózók légkörét. Tény, hogy a hangulat semmihez sem fogható, azonban az online sportfogadásnak is megvannak a maga előnyei. Az egyik legegyértelműbb, hogy bárhol és bármikor fogadhatsz, ha éppen kedved tartja. Ülhetsz otthon a kanapédon pizsamában vagy akár ebédfőzés közben a konyhában is megteheted a téteket. Az online sportfogadás oldalak ugyanis a nap bármely szakában lehetőségek tömkelegét kínálják. Ez így elég kényelmesnek hangzik, nemde?

Ne feledkezzünk meg arról se, hogy ezek az online oldalak gyakran kínálnak bónuszokat azoknak, akik regisztrálnak. Emellett rengeteg plusz funkciójuk is lehet – ilyen például az élő fogadás –, amelyekkel szintén könnyen magukhoz csábíthatnak.

Hogyan fogadj online?

Most már te is láthatod, hogy miért érdemes megpróbálkoznod a sportfogadással mint időtöltéssel. Úgyhogy most nézzük meg azt, hogy hogyan tudsz belevágni a sportfogadás online verziójába, ha már elhatároztad magad! A folyamat igen egyszerű: csak egy stabil internetkapcsolatra és egy laptopra, asztali gépre, tabletre vagy telefonra lesz szükséged hozzá. (Ma már szerencsére a legtöbb online sportfogadási oldal mobilra is optimalizált, így bármilyen eszközről kényelmesen használható. Sőt, egyre többen kínálnak applikációt is a felhasználóbarátabb kialakítás érdekében.)

Így neked már csak fel kell lépned az oldalra – vagy letölteni az appot –, és be kell regisztrálnod. Ezután feltöltesz egy kezdőösszeget, amivel meg is indulhat a fogadás! Innentől jön az izgalmas része: az oldalt böngészve megtalálhatod azokat a témákat, azokat az eseményeket, amelyeket te érdekesnek találsz. Aztán pedig nincs más hátra, meghatározod az összeget, amennyit feltennél egy-egy eseményre, és fogadsz! Ennyire egyszerű!

Mire érdemes fogadni?

Ahogyan már fentebb is írtunk, ma már számtalan dologra lehet fogadni. Onnantól kezdve hogy az egyik hírességnek hány kilóval születik meg a gyermeke, egészen addig, hogy egy adott politikus milyen színű nyakkendőben érkezik majd a következő sajtótájékoztatóra. És ez teszi igazán izgalmassá az egészet – hiszen mindenki megtalálhatja az őt érdeklő témát! Ráadásul az év szinte minden szakában vannak időszakos fogadások, amelyeket érdemes figyelemmel követni.

Most például hamarosan útjára indul a 2022-es gálaszezon. Jön az Oscar-díjátadó, a Grammy, az Emmy és még sorolhatnánk. A nagy események már jó előre kiadják a jelöltjeiket – ahogyan ezt az Oscar szervezői nemrég meg is tették. Ezzel pedig nemcsak a szakmát, és a film-, illetve zenerajongókat hozzák lázba, hanem a szerencsejátékosokat is, hiszen a sportfogadók ekkor már elkezdhetnek spekulálni.

Emellett a sportfogadások eredeti tárgyáról sem érdemes megfeledkeznünk: a sporteseményekről. Bár a téli olimpiának és a Super Bowlnak már vége, bőven tartogat még az év izgalmakat ilyen téren is. Márciusban startol a Forma-1-szezon, amit egész évben végigkövethetünk majd, májusban jön a jégkorong-világbajnokság, majd a Roland Garros, az atlétikai világbajnokság, a női Tour de France – és persze ne feledkezzünk meg a labdarúgó világbajnokságról sem!

Egy izgalmakkal teli év

A fenti sorokban csak néhány példát hoztunk arra, hogy mi mindenre lehet sportfogadásokat kötni. Az év ennél persze még sokkal izgalmasabb lesz, hiszen nap mint nap váratlan események szemtanúi lehetünk a világban. Politikai forrongások, szétváló celebek, sportbotrányok: a listát vég nélkül folytathatnánk. Ha valamilyen téma igazán érdekel, és azt látod, hogy lehet rá fogadni, akkor érdemes jobban beleásnod magad. Ezzel ugyanis helyzeti előnyt biztosíthatsz magadnak: sokkal pontosabb fogadásokat tehetsz! Ha pedig egyelőre nem vagy biztos magadban, bízd rá a nehezét a bukmékerekre és a szorzókra!

Advertisement

Legnépszerűbb cikkeink