Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Tóth vs. Hadházy: mégis lehet vita

Létrehozva:

Tóth Csaba és Hadházy Ákos | Fotó: Karancsi Rudolf

A Zugló TV-ben még összecsaphatnak a felek, ha bizonyos kritériumok teljesülnek.

Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője a közösségi oldalán magyarázta el, miért nem vett részt a Partizán előválasztási vitáján. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő újra kiállna vele, de van két feltétele.

A Partizán nevű online csatorna hétfő este tartotta meg a zuglói körzet előválasztási vitáját. A meghívottak közül azonban csak Hadházy Ákos jelent meg az eseményen, Tóth Csaba ugyanis nem ment el a csatorna stúdiójában, és mint kiderült, feljelentette a Partizánt, mert véleménye szerint valótlanságokat állítottak róla.

Tóth a közösségi oldalán válaszolt a távolmaradásáért kapott bírálatokra. „Az elmúlt hetekben nyilvánvalóvá vált, hogy nem számíthatok pártatlan, kiegyensúlyozott műsorvezetésre a Partizánon. Többször olyan kijelentések hangoztak el a műsorvezető szájából, ami miatt kénytelen voltam pert indítani. Kihívóm hazug, bizonyítatlan, légbőlkapott vádait ismételgetik velem szemben folyamatosan. Azokat, amik miatt a 444.hu-t pár napja helyreigazításra kötelezte a bíróság” – írta a Facebookon az MSZP-s országgyűlési képviselő. Tóth szerint a tegnapi vitán nyilvánvalóvá vált, hogy a Partizán Hadházy Ákost favorizálja, és emiatt is értelmetlen lett volna részt vennie az eseményen. Hozzátette, hogy a Zugló TV-ben továbbra is hajlandó a vitára a független országgyűlési képviselővel. 

Gulyás Márton, a Partizán vezetője Tóth feljelentésével kapcsolatban azt állította tegnap, hogy a vádak hamisak. Illetve azt is elmondta, hogy állnak elébe a bírósági tárgyalásnak.

Hadházy Ákos pedig a Partizán helyett a Zugló TV-ben is vállalja a vitát Tóth Csabával, de a független országgyűlési képviselőnek van két feltétele. Közösségi oldalán azt írta: „Az adást vágatlan formában teszik közzé és (amennyiben élőben nem közvetítik), kollégáim is rögzíthetik azt. Lesz moderátor, egy mindkét fél számára elfogadható, szakmailag elismert, független újságíró.”

Legnépszerűbb cikkeink