Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Szilágyi János újra műsort vezet

Létrehozva:

Fotó: Lábady István

Visszatér a Halló, itt vagyok! – április 28-án indul Szilágyi János műsora a 168.hu-n.

A legendás rádióssal szerdánként találkozhatnak a nézők, a Halló, itt vagyok! onnan folytatódik, ahol 1989 decemberében véget ért.

Újraindul a Halló, itt vagyok! Szilágyi Jánossal. Ahogy 30 évvel ezelőtt, most is egyszerű a koncepció: bárki betelefonálhat, akár név nélkül is, és beszélgethet a műsorvezetővel.

A nagysikerű rádióműsor 1980 január első hetében indult és 1989 decemberében ért véget, viszont a Szilágyival folytatott – néha szórakoztató, máskor könnyfakasztó – beszélgetések legendássá váltak. A Halló, itt vagyok! beszélgetései a 90-es években is tovább éltek a köztudatban, a műsort előszeretettel elevenítették fel az akkori kabaréműsorok is.

A 168.hu-n április 28-tól szerdánként nemcsak hallgatni, de nézni is lehet a műsort, Szilágyi élőben várja a telefonokat, szívesen beszélget magánéleti kérdésekről, szerelmi és családi drámákról, az élet kényes, izgalmas, vagy akár tabu témáiról, viszont két kérdéskört nem szeretne érinteni. 

„Halló, újra itt vagyok, vagy újra itt leszek, szerdánként, este 7-kor bármit megbeszélhetünk, ami az életünk része, bármiféle témát megoszthatnak velem. A politikából és a járványból viszont már mindenkinek elege van, ezért arra kérem a telefonálókat, hogy ezekkel ne fárasszuk egymást” – mondta Szilágyi János, aki 85 évesen örömmel ül vissza a stúdióba.

„A Halló, itt vagyok! a magyar médiatörténet egyik fontos pillére, és hiszek abban, hogy ez a formátum ma is képes sikert aratni. Szilágyi János élő legenda, aki egészen egyedi műsort hoz vissza a képernyőre. Megtiszteltetés a 168.hu-nak és az egész stábnak, hogy vele dolgozhatunk” – mondta el Milkovics Pál, a Britmédia tulajdonosa. 

Aki szeretne telefonálni és beszélgetni Szilágyival az első adásban, az már akár most, előre jelentkezhet a halloittvagyok@168.hu e-mail-címen.

168.hu

Legnépszerűbb cikkeink