Connect with us
Pesti Hírlap, egy újság, sok élmény

Magyarország

Rezes Judit: Csak néhány éve tudom, hogy ő az igazi

Létrehozva:

Fotó: Merész Márton

A Lelkifröccs vendégeként ezúttal Rezes Judit mesélt dr. Csernus Imrének a házassága legnagyobb kihívásairól és az elköteleződésről.

Az introvertált színésznő leszögezte, eddig sem beszélt túl sokat a kapcsolatukról Szabó Győzővel, és Csernus Doktor az utolsó, akit hajlandó beavatni a házaséletébe. Aztán máshogy alakult.

„Átéltünk már Győzővel nagyon sok kemény menetet is, és sokáig nehezen ment az elköteleződés is. Nem volt olyan rég, amikor végre elismertem magamnak, hogy szeretem őt, és vele akarom leélni az életem” – mondta Rezes Judit, aki azt sem titkolta, szerelmük hajnalán még házasember volt Szabó Győző, a színésznő ezért sokáig nem is vette komolyan a kapcsolatot, annál is inkább, mert mindenki azt mondta, nem valók egymáshoz.

„Már a kapcsolatunk legelején éreztem, hogy gáz van körülöttünk, túl sok a kimondatlan szó és érzés.  Az összeköltözés se volt klasszikus. Egyszer Győző megemlítette, mi lenne, ha közösen vennénk valamit. Elhárítottam, mert nem álltam készen erre. Sokáig nem voltam biztos benne, hogy akarom ezt a kapcsolatot. Tizenegy évig hárítottam – tizenegy év kellett ahhoz, hogy őszintén kezdjünk el egymással beszélni. Ekkor tudatosult bennem, azt akarom, hogy végleg maradjunk együtt” – így Rezes Judit, aki négy-öt éve tudott teljesen elköteleződni a kapcsolatában, ekkor jött rá, mennyire szereti a párját.

„A legelső komoly mérföldkő volt az, amikor elhatároztuk, hogy szeretnénk közös gyermeket. Ő lett Misike, és a vele járó felelősségvállalás.”

Rezes Judit elmondta, ők tűz és víz a párjával: míg a színésznő teljesen zárkózott, és sokszor magába fojtotta az érzelmeit, Győző szeret kifelé élni, és sokszor nem értette, hogy Juditot mi bántotta. A színésznő elárulta, sokszor megalkuvó, viszont nem szeret senkire se támaszkodni, talán túl önálló, mindent elrendez magának. „Mostanában viszont sokszor átesek a ló túloldalára, oda kell figyelnem arra, hogy a másik akarata is megvalósuljon. Győző korábban sokszor úgy akarta megoldani a problémáinkat, hogy kiabált. Én ezt próbáltam egy ideig elkerülni, de aztán elkezdtem egyre hangosabb lenni, és kimondani az érzelmeimet.”

Csernus doktor óva intett attól, hogy a megalkuvást és az alkalmazkodást összekeverjük.  „Nem akarunk gyávák lenni, egy adott ponton mégis azzá válunk” – fogalmazott a Lelkifröccs házigazdája.

„Volt már olyan, hogy erőt kellett vennem magamon, hogy szóba hozzak egy témát. De ma már tudatosan merek önmagam lenni” – tette hozzá Rezes Judit.

PH

Legnépszerűbb cikkeink