Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Törőcsik Mari kórházban

Létrehozva:

Képünk illusztráció | Fotó: Dimény András

Sajtóhírek szerint még legközelebbi barátai sem tudnak vele kapcsolatba lépni. Úgy tűnik, hírzárlat van körülötte.

Törőcsik Mari a közelmúltban egyáltalán nem hagyta el velemi otthonát, kizárólag ápolójával érintkezett, nehogy megfertőződjön a koronavírussal. 

Hétfőn derült ki a TV2 Tények című műsorából, hogy miután hőemelkedése volt, tüdőgyulladástól tartva két héttel ezelőtt kórházba szállították Törőcsik Marit. Most megfigyelés alatt tartják. A Bors megpróbálta utolérni telefonon a nemzet színészét, de nem tudtak vele beszélni. Közeli barátai ugyancsak aggódnak, amiért semmit sem tudnak az állapota felől. 

“Végtelenül aggódom Mariért. Mindennap próbálom felhívni, de egy ideje nem érem el. Tiszta szívemből kívánom neki, hogy felépüljön, nagyon bízom benne, hogy jobban lesz” – mondta a bulvárlapnak Jordán Tamás színész.

A Bors utolérte Bodrogi Gyulát, Törőcsik Mari volt férjét  is, aki szintén nagyon aggódik. 

„Úgy tudom, a szombathelyi kórházban vigyáznak rá, még nem engedték haza. Mielőtt bekerült, még beszéltem vele, és bár fátyolos volt a hangja, értettem, hogy mit mond. Jó pár hete azonban már nem tudok vele beszélni. Többször is volt már megfigyelés alatt kórházban, és mindig jobban lett, úgyhogy igyekszem pozitív lenni: nagyon reménykedem benne, hogy most is így lesz, és Mari felépül” – mondta Bodrogi Gyula. 

Február közepén több lap is megírta, hogy mivel a járványhelyzet miatt mellőzik a legtöbb olyan kezelést, illetve beavatkozást, amelyek nem életbevágóan fontosak, Törőcsik Mari sem jár a szombathelyi kórházba. A Hot magazinnak nyilatkozva Járai Máté, a színésznő fogadott unokája azt mondta, hogy noha Törőcsik Mari szellemileg teljesen friss, nehezen tudja csak kifejezni magát. “A nap nagy részében ágyban fekszik, vagy üldögél a tévé előtt. Nem fog már színpadra állni, de úgy gondolom, hogy ezt a gondolatot már ő is elengedte” – fogalmazott Járai.

PH

Legnépszerűbb cikkeink